Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Mal práve službu u brány a nič zaujímavé sa nedialo. Vypiskoval si melódiu '' Walking on sunshine''. Trošku si pri tom aj tancoval a čakal na nejaké to vzrúšo
Last Edit: Sept 16, 2018 17:14:18 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 16, 2018 17:21:00 GMT
Pomaly sa vliekla na kopec. Mala rôzne modriny a škrabance. Konečne sa dovliekla na kopec. Poobzerala sa. Čo to je to za miesto? v ďiaľke uvidí nejakého chlapca.
V refréne prestal pískať a uvidel dievča ktoré v dielke vyzeralo ako keby prišlo z divočiny a vlastnoručne zaškrtilo medveďa. Nevedel čo má robiť , mal iba kopiju . Teda... nie žeby s ňou nejako vedel narábať. Proste ju len tak pustil a zdvihol ruky v štýle ''Enought with this shit'' . Predsa len chcel nejako vzrúšo tak ju znova zobral a vybral sa za dievčinou. No, dostala si sa ku bráne do tábora polokrvných. Gratulujem prežila si cestu. Rád by som si tu s tebou pokecal ale asi by bolo lepšie si pokecať za tou bránou ak by ti to neprekážalo. Tam sme vo väčšom bezpečí takže... kývol na ňu aby ho nasledovala za bránu Akú si mala cestu? Stretla si nejaké monštrá? Snažil sa to hovoriť kľudne ale vo vnútri jačal a čakal nejaký vpád monštier. Stále tu číhajú na polobohov ktorý sa snažia dostať do tábora. Preto bol v strehu. Teda aspoň ako to v jeho prípade bolo možné.
Last Edit: Sept 16, 2018 17:37:47 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 16, 2018 17:51:21 GMT
Priblíži sa k tomu chlapcovi. Tábora? akého tábora? Vidí, že drží v ruke kopiu, Uškrnie sa. Hádam sa ma nebojíš? Potom sa poobzerá. Za bránou? Aký je v tom rozdiel? Veď okolo tej brány nie sú žiadne múry. Trochu sa zapotáca. Monštrum ju udrelo do hlavy počas toho keď sa snažila utiecť. Aj keď jej to nedávalo zmysel, trochu potácavo prešla za bránu. Lepšie? Spýta sa ale už vníma iba napol. Všetko ju bolí. Má jednu hlbšiu reznú ranu na lýtku. Pousmeje sa. A ty si kto?
Keď už boli pekne za magickou bariérou trochu sa upokojil, odhodil kopiju a začal jej normálne odpovedať. Takže teraz by som ti mal asi odpovedať na všetky tvoje otázky. Na prvú, Práve si sa dostala do táboru polokrvných kde sa ťa žiadne monštrá nebudú snažiť zabiť. Maximálne tak nahnevaný táborník ale to nejako prežiješ. A aj keď sa to nezdá sme chránený Ochrannou bariérou ktorá nepustí žiadne monštrum dnu. Poriadne si ju pri tom premeral. Mala škaredé modriny a lýtko jej ešte stále krvácalo. Volám sa Matt mimochodom. Som synom Apolóna, ktorý je aj bohom liečenia a mnohých ďalších vecí. A keď už sme pri tom liečení, nechcela by si trochu ošetriť? Usmial sa šibalsky. Miloval keď to mohol využiť. Na ruke sa mu už jagalo svetlo. Liečil takto. Proste ignoroval všetky vtipy o žiarovke a liečil. Pomáha to? pomáha tak nech sú ostatný ticho. Ukážem mi tú ranu prosím? Ukázal na jej krvácajúce lýtko. To by sa hodilo ošetriť prvé.
Last Edit: Sept 16, 2018 18:08:33 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 16, 2018 18:15:38 GMT
V hlave sa jej vírilo ešte viac otázok ako keď prvý krát otvoril ústa. T-tábor polokrvných? Apolón? Však to je grécky boh.. to nie je možné... začala sa jej krútiť hlava. Nevie či sa jej to zdá, alebo má naozaj v ruke svetlo. Akoby ho držal. Zažmurká. Povedal, že ma chce ošetriť. ale ako keď nemá žiadnu lekárničku? pýta sa sama seba. Napokon sa zvezie na zem. S-samozrejme. Jemne potrasie hlavou a pomaly vystrie poranenú nohu.
Zmätok na nej bol vidieť viac ako jej rany ale to teraz nebolo podstatné. Kľakol si a svetlom jej prešiel po ranách. Nevyliečili sa instante ale predsa len sa liečili. Hneď potom sa znova vystrel a so svetlom v oboch rukách ho priložil k jej modrinám na hlave. Pozrel sa jej pri tom do očí a usmial sa. Mala pomerne nezvyčajné. Ako keby hovorili, že si s ňou neradno začínať. Po chvíli sa však odtiahol a sadol si na neďaleký peň. Vidím že si dosť zmätená tak to s tebou teda prejdem pomaly. Dúfal, že sa mu podarí to aspoň z časti vysvetliť. Áno, som synom Apolóna, toho gréckeho boha. Takže... Prekvapenie! Všetko je to skutočné. Bohovia, príšery a všetko čo s tým súvisí. Chvíľu počkal na jej reakciu , no pokračoval ďalej. Viem, že sa ti to možno zdá nereálne ale bohužiaľ je to tak. Nezdalo sa ti niekedy, že si videla niečo čo ostatní nie? Alebo , že tak trochu nezapadáš medzi ostatných. Možno si si aj všimla že dokážeš niečo čo iný nie. Napríklad toto Prehodil si svetlo z ruky do ruky Znamená to, že si polokrvná.Napoly smrteľník , napoly boh. Snažil to hovoriť všetko s kľudom v hlase. Nechcel ju vystrašiť. Povedz ak na teba idem príliš rýchlo. Hlavne sa pýtaj. Hocijaké otázky, hoc môžu znieť šialeno, kľudne sa pýtaj
Last Edit: Sept 16, 2018 18:36:27 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 16, 2018 18:52:12 GMT
Keď si k nej kľakol a začal tým divným svetlom prechádzať po ranách, oči sa jej rozšírili od strachu a trochu zacúvala pred ním, ale keď videla, že sa jej rany potom hoja, prestala. Začala sa cítiť lepšie. Keď skonćil so svojím čarovaním, jemne sa posumiala. Ďakujem. Asi. Povedala neisto. Stále mu neverila. Trochu sa pousmiala a objala si nohy rukami. Je napätá a drží sa v pozícií z ktorej sa jej dá ľahko vybehnúť. Avšak počúva ho. Všetko? Zažmurká a potrasie hlavou. Znova ju to vyvedie z miery. Keď pokračuje, pomaly neisto prikývne. Nezapadala. Nikdy. Ani do plaveckého tímu. Pozoruje ako si prehodí to svetlo z ruky do ruky. Akože, chceš mi povedať, že aj ja viem vytvoriť takéto svetlo? Povie neveriacky so zdvihnutým obočím. Avšak to slovo. Poloboh. to vnej zanechalo taký pocit, že je správne. Že presne tak to má byť. Poloboh? akože, ty si poloboh. Ale ja? JA nie som poloboh, to musí byť vtip. j-jaa nie som poloboh. Zaženie tie spomienky naspäť dozadu mysle. Vstala. N-nemám žiadnu svetlovú schopnosť ani nič. Keď to hovorila, šermovala prstami smerom k Mattovi. Apoń, že stále nevie moje meno a nemá si ma ako vyhľadať. Ani...nič o mne. Začína byť nervózna.
opatrne zdvihol ruky dlaňami napred na znak kľudu a toho že jej nechce ublížiť. Nechcel ju vyplašiť Nie, nie, nesústreď sa na to moje svetlo. To je schopnosť ktorú som zdedil ja. Ty môžeš mať úplne odlišnú ak vôbec nejakú. Existuje veľa bohov a mimochodom bohužiaľ obaja sme polobohovia. Nie vždy je to práve výhra ale je to tak. Keby to tak nebolo... Poškrabe sa na hlave Nemohla by si prejsť bránou. Sadni si a ja ti to všetko vysvetlím. Všetci sme zo začiatku zmätení. Ver mi ale prosím v tomto. Tu si v bezpečí. Žiadne monštrum ťa tu nenapadne, tým si môžeš byť istá. Aspoň odhadoval že je zranená od nich. Zo schodov určite nespadla. Môžeme ísť spolu do tábora a ja sa ti pokúsim všetko vysvetliť po ceste. Donútiť ťa nemôžem ale určite to bude lepšie ako byť stratený niekde v lese. Vážne vyzerala ako vyplašená laň. Určite dlho nespala a s jedlom na tom môže byť taktiež biedne. Nie si hladná?Spýtal sa s trochu nervóznym hlasom. Nebol zvyknutý že sa počas jeho služby aj niečo dialo.
Last Edit: Sept 16, 2018 19:08:59 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 16, 2018 19:18:42 GMT
Prudko krútila hlavou. Hneď na to to oľutovala. Bolo to síce vyliečené ale nie úplne. Nie som poloboh. nemám žiadne schopnosti nemá... Nechcela klamať, ale bála sa. Myslela si, že to bola iba halucinácia. Aj keď... cítila, že je tu správne, ale aj tak sa bála. Mierne nahnevane su odfúkla prameň vlasov z tváre. Nepáčilo sa jej, keď mal tento svetelný chalan pravdu. Potom jej ako na povel, jej zaškvŕkalo v bruchu. Trochu. Vzdychla si. No dobre. Poďme do toho tábora. Však, čo môže stratiť? aspoň sa naje. Ak sa jej nebude páčiť, jednoducho utečie. To vie dobre.
Neboj sa, všetko sa časom dozvieš. Povedal trochu uvoľnene keď si bol istý že ho nasleduje. Pre začiatok by ale bolo dobré vedieť ako ťa mám volať. Nechcem byť zlý ale pokrikovať na teba '' Hej ty'' sa mi nezdá ako veľmi dobré oslovenie. Pokračoval cestou k jedálni ale stále z nej nespúšťal oči. To on mal službu takže ak sa jej niečo stane je to naňho. A načo máš inak chuť? Dneska by toho malo byť dosť na výber takže sa môžeš najesť koľko len chceš. On sám už bol najedený takže jej bude robiť iba spoločnosť. Mal by ju ale varovať, pretože niektoré scenéria ju môžu definitívne vyplašiť. Len také malé upozornenie, Keď sa ti znova naplní pohár, nepanikár a taktiež... na začiatku musíš spáliť časť svojho jedla ako obetu bohom. Do riti teraz keď to hovorí nahlas znie to ako keby boli nejaký kultisti. Dal si facepalm a v duchu zanadával bohom. Vážne mu to nerobia ľahké Viem ako to znie... Samému mi to teraz znie zle ale tak trochu to tu chodí. Sľubujem že pri jedle sa ti to pokúsim všetko vysvetliť.
Last Edit: Sept 16, 2018 19:41:06 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 8:34:41 GMT
Nachvíľu zaváha. Volám sa Alyssa. Pomaly ho nasleduje. Stále jej v hlave víria všetky tie nové veci čo jej povedal. Pomaly ale isto sa jej to ukladalo v hlave, zapadalo na správne miesto. Keď sa jej spýtal na čo má chuť, trochu ju vytrhol z myšlienok. Pozrie sa naňho. Vidí ako je mierne nervózny, vyzerá akoby sa mu to ešte nestalo. Trochu sa pousmeje. Vlastne mi je to úplne jedno. Hlavne, že sa niečoho najem. Už dlho cestujem. Jemne sa zasmeje. Potom vypleští oči. Pohár sa naplní sám?? Jedlo... obetovať bohom? Ako mám niečo obetovať bohom, keď pochybujem o ich existencií? Spýta sa. Potom keď to vysvetlí, tak prikývne. Máš mi čo vysvetľovať. Už sa trochu osmelí a kráča popri ňom.
Stále ide za ním. Ba ešte lepšie teraz ide vedľa neho. Takže sa nevybrala opačným smerom zdrhnúť. To je znamenie, že je tu malá šanca, že nezdrhne. Ok Takže asi tak pre začiatok. Áno, bohovia existujú. Aspoň vieme o Gréckych a Rímskych... Proste, Zeus, Poseidón, Héra, všetci tí bohovia z mytológie naozaj existujú. Občas sa cítia velavýznamne a urobia si nejaké to dieťa so smrteľníkom. Výsledkom sme my, polobohovia. Napoly boh, napoly smrteľník. Vieš čo? volajme to radšej človek. Znie to menej hnusne. dal si malú pauzu na rozmyslenie si čo bude ďalej. Snažíme sa žiť normálne životy ale to sa bohužiaľ nedá, keďže sme stále pod útokom nejakej príšery ktorej sa naša existencia nepáči. Tu v tábore sa však viacmenej učíš prežiť a je to tábor. Všetci sme tu rozdelení podľa svojho božského rodiča. Napadlo ho, že vlastne oná nemá ani potuchy kto je jej božský rodič. Môže to byť ktokoľvek a tipovať z prvých 15 minútach je na nič. Ak nevieš kto je tvojím božským rodičom, tu sa to veľmi skoro dozvieš keď sa k tebe prihlásia. Keď sa k tebe prihlási boh. Je to niečo čo proste kričí, že si jeho. Ja som pri mohom svietil ako slnko... v noci. Možete si predstaviť ako asi reagovali ostatní keď sa zrazu zasvietilo.
Last Edit: Sept 17, 2018 13:34:38 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 14:59:45 GMT
Pozorne počúva a kráča popri ňom. Trochu má pocit akoby jej išla hlava vybuchnúť, ale už nie až tak ako predtým. Akoby už aj tak mala príliš veľa nových nečakaných informácií a o pár viac jej už neublíži. Ale ja netuš... Chcela povedať, že netuší kto je jej božský rodič, ale už jej stihol odpovedať. Aj keď... Niekde v rohu jej malý hlások šepkal kto to bude, podľa toho čo sa jej stalo, nepovedala nič. Potom sa zasmeje. Svietil si? To preto lebo si Apolónov syn? Zachichoce sa. Začína sa cítiť uvoľnenejšie. Možno to tu nebude až také zlé.