Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Áno. Všetci ostatní dostanú hologram nad hlavu len ja začnem svietiť ako slnečná žiarovka. Zatvári sa trochu urazene ale hneď sa to zmení na úškrn. Vlastne sa mi to aj trochu páčilo. Berem to , že som výnimočný. A tak trochu bol. Zatiaľ je jediný kto dokáže ovládať svetlo. Nebudem klamať, dokonca mu to trošku zdvihlo ego. Ale aj to mi bude jedno keďže sa veľmi nevyžívam v boji. Fungujem skôr na princípe liečenia vzadu. Hodil perfektný nahnevaný pokerface A toho debila ktorý sa riadi '' Najskôr sa zbav liečiteľa'' by som najradšej zabil hodil najnevane ruky dovzduchu ale ihneď sa ukľudnil. No ale dosť o mne. Akú si tu mala cestu? A... kde máš satyra? Toho capieho človeka ktorý by ťa po správnosti mal doniesť tu? Spýtal sa ale trochu sa bál odpovede.
Last Edit: Sept 17, 2018 16:53:48 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 17:08:39 GMT
Snaží sa nevyprsknúť smiechom keď vidí ako sa tvári. Potom nadvihne obočie. Vy tu medzi sebou bojujete?? Spýtala sa trochu nervózne. Kde som sa to dostala? Pomyslí si. Potom sa znova sústredí na Matta. Keď sa spýta na ňu, mala chuť sa otočiť a odísť. Nechcela sa o tom rozprávať. Preglgla a vzdychla si. Keďže vidíš, ako som vyzerala keď som prišla, asi vieš akú cestu som mala. Napadlo ma pár divných zverov, ale utiekla som. Pokrčila ramenami. Nechcela veľmi rozoberať čo sa tam stalo. Až tak dobre Matta nepoznala. Ktovie čo by si o nej pomyslel. Keď sa spýtal na satyra, zamračila sa. On je tiež z tadeto? Keď videla jeho pohľad, rýchlo dodala. Je v poriadku. Nechcel mi nič povedať, iba mi povedal kde mám ísť. Splietal niečo s tým, že nechce aby to bolo ešte nebezpečnejšie ako to už je a že musí postrážiť nejaké dieťa. Trochu som tomu nepochopila ale... čomu vlastne momentálne chápem? nervózne sa zasmeje.
Teraz sa zasa nervózne zasmial on. To neboli divné zvery... to boli tie monštrá.T Je zázrak, že to prežila bez satyra. A ohľadom toho satyra... Po správnosti by ťa mal doviesť až tu, nie nechať napospas osudu. Pozri ako si dopadla. Trochu ho to ale zamrzelo No ale keď ti povedal že musí postrážiť nejaké dieťa tak to asi bude vážne. Stále ale nechápem prečo ťa len tak nechal . Zamračil sa. Prečo by to robil? Každé dieťa je rovnako cenné. Asi je dieťa nejakého nižšieho boha a nezdala sa mu dosť dôležitá... Ako môžu taký satyri ešte byť? Radšej sa k tomu ale nevyjadroval. A nie nebojujeme. Teda nie, v tom zabijáckom zmysle. Je to skôr ako boj o vlajku. alebo priateľský tréningový boj. A keď sa to zvrtne tak tu je on. Uvidíš bude sa ti tu páčiť.
Last Edit: Sept 17, 2018 17:27:40 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 17:45:53 GMT
Monštrá, hej? Vyzerali tak...ale... monštrá?Stále tomu nemôžem uveriť. Vzdychne si. Hej, ale asi mal naozaj niečo dôležité, s tým dieťaťom. Možno si myslel, že to zvládnem aj sama a keď sa sem nedostanem akoby... nie som dosť silná byť v tomto... Rozpažila ruky. ...tábore. Nevedela prečo vlastne bráni toho capieho muža, teda, satyra. Ale vážne vyzeral vystrašene. Presne ako ona keď prišla ku bráne. On bol... celkom mladý. Asi. nevyzeral, že by mal dáko veľa skúseností. Potom pozorne počúvala keď znova prešiel do vysvetľovacieho módu. Prikývne s chápavým výrazom na tvári. Ahaa. no, úprimne, ja na takéto boje nie som... asi.
To nevadí. Nikto na to od začiatku nemá talent. Tu ťa ale na taký boj pripravia. Či chceš či nechceš. Je to vlastne taká príprava na prežitie. Aj keď niektoré praktiky by mohli byť trochu miernejšie... Mrmlal si popod nos pretože ešte stále si spomína na rozcvičku čo dávali aténine deti... Behať v blate a liezť po stene zatiaľ čo do nich hádžu kamene? To bolo vážne trochu moc. Uprostred svojho mrmlania však zastal a zahriakol sa keď mu niečo docvaklo. Počkaj... hovoríš že ten satyr bol mladý. Prosím opíš mi ho. Vedel o jednom satyrovi ktorý už mal licenciu a skúsenosti veru nemal. To Mattovi ale bolo jedno. Ak je to ten satyr ktorý si myslí... Nie to by nemohlo byť ono. Zatriasol sa mu hlas a na tvári sa objavila neistota a strach. Zahral to ale do autu. Detailne ak by sa dalo. Pýtam sa len tak či ho nepoznám. Prvý krát dúfal že nepovie to čo chce aby povedala. Skôr nechce aby to povedala.
Last Edit: Sept 17, 2018 18:26:16 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 18:34:15 GMT
Prikývne. I keď, neviem načo by som potrebovala prípravu keď... zmĺkla. To povedať nechcela. Rýchlo sa pozrela na Matta a dúfala, že si to nevšimol. Čakala kým začne znova rozprávať. Prosím, prosím nepýtaj sa. Rýchlo sa zamyslí nad satyrovými črtami. Hmmmm... mal Hnedé oči, takú ešte puberťácku briadku a...stále mal na sebe šiltovku.. a oh, bol asi takýto nízky. Ukázala si po plecia. Zamyslela sa. Neviem čo také ešte na ňom potrebuješ opísať. Prečo? So záujmom nadvihla obočie.
Celým telom mu prešiel šok... Žeby ju vážne stretol práve on? Skoro sa mu vyronila slza ale snažil sa to čo najlepšie zakryť. Či sa mu to podarilo však už nepoznal. **To ja len tak.** Nemohol sa neusmievať. Myslel si že Satyr ktorý ho do tábora dostal je mŕtvy a teraz sa dozvie že, je šanca že žije? ** Späť k tebe. Máš nejakú potuchu k čomu ťa to ťahá? Alebo čo by sa ti páčilo? Máme to veľa vecí na robenie. Od volejbalu na pláži až ku jazdeniu na Pegasoch. Každý si niečo nájde. Ja som si našiel liečenie so svetlom. ** Je to celkom sranda a navyše si nemusí svietiť baterkou keď je tma. Proste si zasvieti. ** Neláka ťa napríklad zahradničenie?... Alebo takto. Čo si robila predtým ako si sa dostala na útek? ** História toho skrýva pomerne dosť.
Post by Alyssa Cameron on Sept 17, 2018 19:30:17 GMT
Podozrievavo sa naňho zahľadí. Vie, že niečo nepovedal, ale to isté spravila aj ona, takže to nechá tak. Tvári sa, akoby nič nevidela. Niekedy je lepšie nešprtať sa. Hlavne pri človeku ktorého nepoznáš dlho. Znova sa začala sústrediť na to, čo hovorí. Ani neviem, ako počúvam, je tu toho veľa čo môžem robiť. Zalial ju studený pot. Ajaj. Aspoň začať musí nevinne. Ehhh... Poškrabe sa na hlave. Chodila som do školy... predtým ako ma vyhodili pár krát. Hm, bola som v plaveckom tíme, ale odišla som..Pretože sa vytvoril malý hurikán v strede bazéna z neznámych dôvodov, keď sa naštvala, pomyslí si, ale nepovie to nahlas. Potom som kreslila. Veľa. Inak nič také. Snaží sa uzatvoriť tému.
Od srdca sa zasmial. Z koľkých škol? U polobohov je to bohužial kvôli ADHD a dyslexii bežné. Rekord drží jedna od Deméter. 10 škôl. Ja som bol vykopnutý iba z 3. Vždy sa to ale stalo kvôli niečomu Za čo si bola vyhodená? Ja som bol za hranie sa so žiarovkami počas hodiny. Asi si vieš predstaviť čo to naozaj bolo hodil do vzduchu blikajúce svetlo ktoré po chvíli zhaslo. Vždy to robia keď sa stane niečo čo nedokážu vysvetliť. Ale počul som kreslenie? Žeby bola od Apolóna. Matt by bol len rád. Ďalší člen do rodiny. Čo také často kreslíš? Alebo inak... čo také normálne robíš ako hobby alebo čo máš rada? Možno sa to nezdá ale dokáže to naznačiť tvojho božského rodiča... väčšinou. Nie vždy to tak je. Napríklad taký chlapec od Iris bol doslova násilný zabijak. Panuje o ňom legenda ... Neboj sa, už je dospelý. A pracuje ako wrestler. Volá sa John Cena.
Last Edit: Sept 18, 2018 14:37:17 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 15:01:23 GMT
Vypleští oči. 10?? Ty kokso to čo robila? Neveriacky sa pozerá. Potom odpovie. Mňa z štyroch. Niečo sa stalo... Povie opatrne. Ale podľa mňa nič čo by bolo dôležité. Zahovára. Potom si vzdychne. Niekedy to musí von. Matt nevyzerá tak, že by ju mohol za to súdiť, ale aj tak sa bojí. Ale nie. Vlastne to nebolo niečo málo dôležité. Z prvej školy už ani neviem prečo ma vyhodili. Na druhej sa v mojej prítomnosti vytvoril hurikán. Preto som vlastne odišla aj z toho plaveckého tímu. Zmĺkne. Chvíľu ho pozoruje ako zareaguje, či sa nezľakne, neodskočí alebo tak. Potom pokračuje. Z ďalšej ma vyhodili lebo som bola pritom ako sa poškodilo potrubie a mysleli si, že som ho zničila ja. A na poslednej na mňa zaútočilo nejaké monštrum, a keďže videli moje záznamy z škôl predtým, neriešili to tak do hĺbky. Povie. Snaží sa do toho pridať ľahký tón. Potom znova povie. Mám rada kreslenie. Žiadne extra hobbies nemám. Možno ešte... to plávanie, mám z toho plaveckého tímu. A ešte rada jazdím na koňoch. Keď pokračuje v rozprávaní, zaleje ju studený pot. Tak to preto sa pýtal. Oh, hahahaha. Nervózne sa zasmeje.
Pozrel na ňu s pohľadom či ju vážne nenapadlo kto by mohol byť jej rodičom. Skúsil ju trošku kopnúť do toho aby to navrhla sama. Klasika! niečo sa pokazí a kto za to môže? MY! Inak v tábore je veľa vecí na robenie. Môžeš plávať, kajakovať, jazdiť na pegasoch alebo koňoch, Byť pri vodopáde, opalovať sa na pláži, trénovať boj napríklad s takým trojzubcom? Chytať ryby a mnohé ďalšiePovedal nenápadne. Ak prejaví nejaký záujem tak už jej dá značku ''No shit sherlock! Som od ____'' Nevedel ako jej to však lepšie naznačiť. Podľa toho čo hovorila to nasvedčuje na nejakého vodného boha a Amfitrita už nejakú dobu nemala nikoho ...Teda o tom nehovorili v denníku nová Héra. Smiem sa ešte spýtať či máš mamu alebo otca ?Ak je to však osobné tak mi kľudne daj facku. Som na to zvyknutý, keďže sa až moc vypytujem
Last Edit: Sept 18, 2018 15:17:55 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 15:43:36 GMT
Videla ten pohľad. Naozaj ho videla. Vypleštila oči a zavrtela hlavou až jej vlasy poletovali. Nepovedala nič. Mlčala. Radšej. Čo mu má povedať? Keď jej povedal o rôznych aktivitách, pokrčila ramenami. Znejú dobre. Bože, teraz sa správa strašne. Trochu začína byť nahnevaná. Nemá rada keď na ňu niekto tlačí. Cítila to, ako jej naznačoval niečo čo by už určite mala vedieť. Ona znovu pokrútila hlavou. Nikto na ňu tlačiť nebude. No, a keď sa spýtal na jej rodičov, odpovedala nesmierne pokojným hlasom. Otec. Nepoznám ho. Pozrie sa naňho a hnev nevie potlačiť. Oh, Naozaj? spýta sa a napriahne ruku. Chvíľu ju tam drží a potom klesne na kolená, zvrieskne a začne tĺcť do zeme, aby sa vyventilovala. Po chvíli, keď už má päste celé od trávy a hliny, zadýchaná položí dlane na zem a sadne si na kolená. Potrasie hlavou a pozrie sa naňho, v očiach stále kúsok hnevu. Otec.
OH shit prehnal si to. Rýchlo vztýčil ruku na znak že sa vzdáva a v panike zasvietil rukami. Keď si to všimol, okamžite zhasol. Táto si asi toho prežila viac než dosť. Prečo mu ale nedala facku? Ostatný v tábore si pomalý berú čísla. Nevedel ako má reagovať tak tam len stál s otvorenými očami dokorán a čakal čo sa stane ďalej. Nemal by si tú facku dať sám? To by nebolo. Provokácie bolo pre dnešok dosť. V poslednom týždni bol zapletený do až moc veľkej drámy. Najskôr Poppy a teraz toto. Pár krát chcel niečo povedať ale nejako si to v poslednom momente rozmyslel. Tak si teda sadol vedľa nej a ponúkol jej musli tyčinku z jeho batôžku. Pri nej tiež ale váhal , no nič iné ho nenapadlo. Dáš si? Sú s jablkovou príchuťou... vážne slová hodné 17-ročného chalana ktorý je hlavou kabíny.
Last Edit: Sept 18, 2018 16:23:37 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 16:35:36 GMT
Pokrúti hlavou a skloní ju. Dýcha pomaly. Keď ju znova zodvihne, Matt už sedí na zemi vedľa nej. Pár krát otvorí ústa ako rybička a znova ich zavrie. Prepáč. Vyjde z nej nakoniec. Sedí a dlane má stále na zemi. Niečo tam cíti a ukľudňuje to. Nahlas to však nepovie. Keď jej ponúkne musli tyčinku, bez slova si ju zoberie. Rozbalí ju a začne pomaly jesť. Stále má jednu ruku na zemi.
Pozrie na ňu. Ty sa ospravedlňuješ? To ja by som sa mal. Prakticky ešte stále čakám na tú facku. Peknú silnú s nádherným zvukom zlomenej sánky. Nechal to ale tak. Celý pobyt čaká kedy mu niekto vrazí. Na jednu stranu bude mať možnosť sa vyliečiť a na druhú niekomu pomôže sa vyventilovať. Vážne je tak trochu sadista... Keď videl ako si tú tyčinku vychutnáva, ponúkol jej ďalšiu. Ber koľko chceš. Deméterovci robia najlepšie musli tyčinky aké si kedy jedla. Vlastne všetko jedlo je tu výborné. Teda až na cukríky. Nikdy nevieš kedy do nich Hermovci niečo nepridali. Snaží sa celú situáciu ignorovať ako keby sa nič nestalo. Uvidíme či sa mu to podarí
Last Edit: Sept 18, 2018 16:49:07 GMT by Matt Swit