|
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 17:08:53 GMT
Zhrozene sa naňho pozrie. Pokrúti hlavou. To by som neurobila, ale už som mala chuť. Preto sa ospravedlňujem. Nemám rada, keď na mňa niekto tlačí. Znova si odhryzne z tyčinky. Potom pokrúti hlavou a odmietne ďalšiu. Keď počuje jeho bezstarostný hlas, ktorý sa iba snaží byť bezstarostný. Dlaň, ktorú mala zemi začala byť mokrá, akoby celá zem okolo nej presiakla vodou. Pomaly ju zdvihla a videla ako z nej steká voda, hlina a tráva. Rýchlo ju dala späť, aby si nič nevšimol a snaží sa odpovedať na veci čo hovorí. Prikývne. Dobre. nebrať si cukríky od Hermových detí. Noted.
|
|
▲
Healer of broken bones...mostly |
PLAYED BY OOC NAME
|
Post by Matt Swit on Sept 18, 2018 17:30:34 GMT
Takže... ideme sa pohnúť alebo tu ďalej sedieť? Nie žeby mi to vadilo, je tu krásny výhľad. Ale predsa len, jedlo. A aj keď to nerád uznávam , musli ťa nenasýti úplne... To však neplatí keď ich zješ celý balík. To máš energie dosť na prebehnutie celého tábora. Teda... nie žeby som to niekedy urobil... Zvuk svrčkov v pozadí Dobre možno raz a neľutujem to! s takým množstvom cukru v krvi predbehol Hermovca a týždeň musel byť na diéte aby bol znova v poriadku , ale stálo to za to. Keď už sme vlastne boli pri tých Hermovcoch... Keďže ešte nie si určená Perfect stone face Musíš byť ubytovaná u nich. Hermés je boh cestovateľov takže všetci nový tam nejaký čas pobudnú. Ničoho sa neboj bude to fajn. Len sa boj o svoje veci. To ti hovorím skôr ako priateľskú radu. Pozrel sa však na ňu a kufor ktorý nemá. Asi s tým ale nebudeš mať veľa starostí.
|
|
|
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 17:40:47 GMT
Akoby sa prebudila a zistila, že sedí. Jasné, asi by sme sa mali pohnúť. Veď ma. Postavila sa a zasmiala. Naozaj? možno to raz skúsim. Povie takmer pobavene. Počká kým sa postaví aj on a počúva ho. Prikývne. Asi si tam pobudnem dlho, však? Spýta sa s miernym úškrnom. Keď spomenie veci, pokrčí plecami. Mám iba tento batoh. Nič viac. Nič zaujímavé v ňom nie je tak mi ho hádam nezoberú.
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Post by Matt Swit on Sept 18, 2018 18:39:53 GMT
U nich nikdy nevieš. Oni ho ani skôr nezoberú. Maximálne tak pozrú čo v ňom máš. Vlastná skúsenosť. A ešte... Ber si miesto pri stene. Tam je to najbezpečnejšie. Nevhodnú poznámku si radšej nechal pre seba. Je to však ešte nejaká tá chvíľa takže čo takto sa porozprávať o niečom inom. Napríklad...Znova ten úškrn Máš rada volejbal? Pretože ja ho milujem do takej miery že sa to pýtam prakticky každého. Čo rovno sa ťa spýtam... Nešla by si niekedy zahrať? NABIJEM ŤA !!! Aspoň to hovoril jeho súťaživý pohľad. Ale ak by si si našla nejakú inú aktivitu tak to pochopím. Aj tak sa ale priprav na celý táborový program. Tréningy dokážu byť dosť vyčerpávajúce. Všetko je to ale pre naše dobro. Aspoň tak to hovoria v uvítacom videu ktoré nikto nepozerá
|
|
|
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 18:56:15 GMT
Prikývne. Posnažím sa, ďakujem. Potom keď videla ten jeho úškrn, pripravila sa. Jeho otázka ju prekvapila. Prvá normálna vec čo tu počula že sa robí. Jemne sa zasmeje. Vieš, volejbal nie je moc pre mňa. Som v ňom kvalitný antitalent. Ako vo väčšine veciach. Povie s nervóznym smiechom. Znovu ho počúva. Nadvihne obočie. Aha. No, hádam to prežijem. Pousmeje sa, a znova nadobúda tú istotu, ktorú stratila tým záchvatom.
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Post by Matt Swit on Sept 18, 2018 19:06:59 GMT
Po chvíli došli ku jedálni a zastal. No, Takže tu sa pekne naješ a niekto by si ťa mal všimnúť. Prepáč že ťa tu musím takto nechať ale služba je služba. Niekedy by sme ale mohli znova pokecať. No takže ešte také malé inštrukcie. Tamto je Hermova kabína Ukázal na ňu Tam Hermov stôl a nakoniec ešte ešte ceduľka že si nová. Takto by ti mali pomôcť keby si niečo nevedela. Dal si dole batoh, nalepovací papier s ''HELLO MY NAME IS ___'' Napísal tam jej meno a capol ho na tričko. Vitaj v tábore Zasmial sa a vybral sa naspať do lesa ešte jej zakýval a už ho nebolo.
|
|
|
Post by Alyssa Cameron on Sept 18, 2018 19:10:04 GMT
Iba prikyvuje a keď odíde, sadne si za stôl a naje sa. Potom sa ide do Hermovej kabíne ubytovať.
|
|