|
Les
Mar 10, 2018 13:46:48 GMT
Post by Božská moc on Mar 10, 2018 13:46:48 GMT
-
|
|
|
Les
Oct 3, 2018 16:32:48 GMT
via mobile
Post by Alyssa Cameron on Oct 3, 2018 16:32:48 GMT
*Pomaly kráčala ku okraju lesa. Za opaskom mala meč a dýku. Matt jej povedal, že pôjdu do lesa a od niekoho počula, že sa tam skrývajú aj obludy, tak chcela byť pripravená. Už si zvykla na tábor. Celkom sa jej tu začalo páčiť. Hlavne v jazere. Zabývala sa aj v zrube ale svojho brata stále neodchytila na viac ako pár sekúnd. Ale nevadilo jej to. Konečne došla ku kraju lesa. Sama sa tam neodvážila. Čakala na Matta.*
|
|
▲
Healer of broken bones...mostly |
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 3, 2018 16:50:42 GMT
Post by Matt Swit on Oct 3, 2018 16:50:42 GMT
Bol celý rozradostený. Idú do lesa zbierať lesné plody a kto vie čo ešte. To znamená, že si niektoré budú môcť zjesť po ceste a možno natrafia aj na nejaké bylinky, Nikdy neviete kedy narazíte na nejakú liečivú alebo jedovatú. Obe majú svoj účel. Niektoré ako liečivo niektoré ako zbraň na monštrá. Hádam tam žiadne nenájdu (Eh...) Poslali ho tam aj Alyssou, ktorá už sa stihla rozkúkať po tábore a čo počul v boji jej to nešlo zle. Bude dobre mať ozbrojeného spoločníka. Matt mal pri sebe nôž na huby a svojú už obľubenú chodiacu palicu z pekne veľkým kameňom na konci. Pre istotu si so sebou zobral aj niečo na jedenie. A to niečo je ako inak, musli tyčinka... vlastne musli tyčinky. Nemôžete nečakať že ich bude mať haba-dej. Ku lesu sa približoval až moc šťastný, úsmev mu proste nemohol skončiť. Ešte v lese nebol , nemal na to dôvod ale teraz už konečne má. Keď ju zazrel prišiel ku nej a celý šťastný jej povedal. Tak čo? Pripravená? Ja určite som !
|
|
|
Les
Oct 3, 2018 16:59:14 GMT
via mobile
Post by Alyssa Cameron on Oct 3, 2018 16:59:14 GMT
*Keď videla Matta skoro sa rozosmiala lebo s tou palicou vyzeral celkom vtipne, a jeho úsmev bol celkom nákazlivý. Usmiala sa naňho.* Celkom aj hej. * Povie. Potom sa uškrnie.* Vidím. * Povie a potlačí smiech.* No tak čo? Ideme dnu? *Povie a vykročí do lesa a dúfa, že ju Matt nasleduje. Nechcela by sa stratiť hned na začiatku.* Čo tu vlastne ideme robiť Matt? *Spýta sa zvedavo a pozrie sa naňho. Vlasy si zviazala do massy drdola aby jej nezavadzali keby sa náhodou niečo udialo. Chcela byť vždy pripravená. Síce sa v boji trochu zlepšila, nechcela nic nechávať na náhodou preto aj ruku mala jemne ruku položenú na rukoväti meča.*
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 3, 2018 17:50:12 GMT
Post by Matt Swit on Oct 3, 2018 17:50:12 GMT
Tak ideme hlavne nazbierať nejaké lesné plody pre výrobu musli tyčiniek. Plus nejaké bylinky na liečivá a tak. Proste sa ideme túlať po lese a doniesť z neho čo sa dá. Daj si ale pozor čo sa týka stromou. Nikdy nevieš kedy na teba vybehne nahnevaná nymfa s tým že si jej zlomil vetvičku. Mal s nimi skúsenosti. Hodili mu do xichtu gaštany keď núdzovo svietil. Ešte teraz ho bolí nos. Teraz by bol ale rád keby našiel nejaké čučoriedky. Má na ne veru chuť. Dúfal len, že nebude potrebovať povolenie on jej nymfy. Každopádne to aj chcel preskúmať. Videl ako sa už drží meča ale aj tak išiel za ňou a snažil sa ju ukľudniť. Neboj sa, určite sa nič nestane. pokračoval za ňou do lesa a hovoril si že nejako moc dupe... to je asi tá nervozita. Každý to rieši po svojom. On väčšinou vedie monológ rýchlosťou ... svetla
|
|
|
Les
Oct 3, 2018 18:02:02 GMT
via mobile
Post by Alyssa Cameron on Oct 3, 2018 18:02:02 GMT
*Prikyvuje a pokračuje v ceste.* Takže, čucoriedky? Nestačia jahody na jahodových pláňach??* Spýta sa. Príde jej to zvláštne ale radšej sa nepýta viac. Potom keď jej povie že sa nemá čoho báť, zasmeje sa.* Nehovor Matt, naozaj? Ja si myslím, že je tu veľa vecí o ktoré by som sa mala báť.* Monštrá, monštrá a monštrá napríklad, pomyslí si.* A kde konkrétne chceš ísť? Mal by si viesť.* Povie a pokynie mu rukou.
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 3, 2018 18:29:45 GMT
Post by Matt Swit on Oct 3, 2018 18:29:45 GMT
Dá sa povedať že sa ideme stratiť. Teda nie doslova . Proste keď budeš cítiť nejaké lesné plody alebo dokonca vidieť povedz. Taktiež by nebola odveci čistinka. Tam sa schováva veľa vecí. A ak si dávala na kurze prežitia pozor a spoznáš nejaké rastliny povedz a pozbierame aj tie. Všetko má nejaký dôvod a toto mám totálne z motivačnej reči Dalaj Lámi. No čo? občas si to pozrie keď potrebuje motiváciu. Aj keď sa niekedy môže zdať premotivovaný, aj on nejakú potrebuje. Bolo tu pekne. Vtáci spievali, vietor šumel v korunách stromov, voňalo to tu za lesom predsa len už boli hlbšie... ale Alyssa by už mohla prestať dupať. robí to hluk.
|
|
|
Les
Oct 3, 2018 18:41:03 GMT
via mobile
Post by Alyssa Cameron on Oct 3, 2018 18:41:03 GMT
*Po jeho prehovore iba zaklipkala očami. Bola som vôbec na nejakom kurze o prežití? Pomyslí si. Potom si však spomenie, jasné to bolo s tou zelenou dievčinou. Bolo to celkom fajn, ale tej premotivovanej babe od demeter ktorá všetko odrecitivala ešte predtým ako tá nymfa stihla dokončiť otázku, to išlo lepsie. Uškrnie sa na Matta.* Myslím, že ty tu budeš hlavný zberač. *Povie. Potom sa zamračí a otočí na Matta.* Nevieš chodiť tichšie? Takto nás obludy skôr začujú.* Sama nasľapovala ticho, až na niektoré suché listy pod jej nohami.*
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 3, 2018 18:59:08 GMT
Post by Matt Swit on Oct 3, 2018 18:59:08 GMT
S tým nemám problém. Ide mi skôr o to aby som nebol sám. Rozprávať sa sám so sebou nemám problém ale aj tak je to lepšie ak sa rozprávaš s niekym. Nie ako keď sa rozprávala s nymfou a zistil že to bol strom... dobre možno bolo tým džúsom ktorý trochu postál na slniečku ale od vtedy vie že keď niekto po chvíľi neodpovie ani UHMm, tak je to lepšie zkontrolovať. A o čom to prosím ťa hovoríš? To ty tu dupeš ako Kyklop vo váze. Jasné , pretože hluk je určite to prvé o čo mu tu ide. Normálne ho toto obvinenie pobúrilo.
|
|
|
Les
Oct 10, 2018 14:02:48 GMT
Post by Alyssa Cameron on Oct 10, 2018 14:02:48 GMT
Vypleští naňho oči a ukáže na svoje topánky. Sú to hnedé, kožené, ľahké topánky s tenšou podrážkou. Naozaj? v tomto sa nedá dupať ani keby veľmi chceš, Matt. Potom zmeravie. Matt vyzeral byť veľmi pobúrený myšlienkou, že dupe, takže asi chodí ticho. Keď nedupe ani ona, ani Matt... Zovrie rukoväť meča. Obzrie sa dookola. Nič nevidí. Matt? Nemali by sme radšej ísť? Ako, myslím preč. Obzerá sa, ale nič nevidí. Možno som len prehnane zareagovala. Pomyslí si, ale aj tak meč nepúšťa. Stále sa obzerá. Nebude to predsalen ten Matt?
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 10, 2018 16:31:50 GMT
Post by Matt Swit on Oct 10, 2018 16:31:50 GMT
Prečo by sme sa mali vracať len kvôli tomu ž... Keď siahla po meči doplo mu na čo naráža. Pripravil si svoju bum-bác-palicu poobzeral sa naokolo s veľkou obezretnosťou až skoro pri otáčanú urobil piruetu. Povedal si že to ticho by bolo dobré trošku prerušiť. Pozrel sa na Alyssu a veľmi intense pohľadom kýval hlavou na súhlas. povedal však Prečo by sme mali? V lese je to tu super. NEBOJ SA na tie slová dal veľký dôraz. Pomaly sa otočil druhým smerom ako sa ide hlbšie do lesa a kráčal tichšie. A to bolo niečo keďže kráčal pomaly už predtým. Dúfal že ho následovala ale radšej sa uistil a otočil sa. Ústami jej naznačil Hýb sa ak ti je život drahý
|
|
|
Les
Oct 10, 2018 16:55:32 GMT
Post by Alyssa Cameron on Oct 10, 2018 16:55:32 GMT
Jej strach prekryl adrenalín. Keď videla ako Matt ide hlbšie do lesa, mala chuť naňho zakričať: ČO TO RObíŠ?? Ale išla za ním. Stále sa obzerala a potichu našľapovala za Mattom. Keď mu prečítala z pier, potlačila odfrknutie. A že sa nemám báť, že Matt? Pomyslí si. Potichu si vybrala dýku z opaska a prehodila si ju do ľavej ruky, lebo v pravej bude držať meč. Normálne až cítila ako sa jej zbystrujú zmysly, otáčala sa za každým prasknutím vetvičky.
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 10, 2018 17:27:17 GMT
Post by Matt Swit on Oct 10, 2018 17:27:17 GMT
Myslel si že z toho vyviaznu bez ujmy. Každé prasknutie vetvičky mu spôsobilo mini-infarkt. Mal chuť vystreliť svetlicu do vzduchu ale to by len viacej prilákalo pozornosť. Tak sa teda vracali spať tak rýchlo a bezpečne ako len mohli . Keď však počul ďalšie trochu iné prasknutie zastavil sa a otočil sa . TO NEMAL ROBIŤ! Totižto to nepraskla vetvička... praskol strom. Nie veľký, nie malý ale praskol strom. A na ňom, poriadne hladne vyzerajúca mantikora. Usmievala sa na nich. S jej ľudskou tvárou sa na nich pozerala a jej oči doslova hovorili ,,Budeš chutiť výborne so zemiakmi'' Bola pripravená na útok. Už mala namierený svoj chvost Keď Matt urobil prvú vec ktorú robí prakticky stále v týchto situáciach. Skrýkol Bež a zavri si oči! V tom v rukách vytvoril svetlo a hodil ho smerom na mantikoru. Výsledok bola taká malá svetlica priamo medzi oči. Hádam ho to zastaví aspoň na chvíľu.
|
|
|
Les
Oct 10, 2018 17:38:01 GMT
Post by Alyssa Cameron on Oct 10, 2018 17:38:01 GMT
Keď videla ako sa Matt zatváril keď sa otočil, v okamihu sa otočila aj ona. Oči jej skoro vyšli z jamôk. Čo to do Héry je? Lev? Človek? V okamihu vytiahla meč ale počula Matta ako zakričal. Pokrútila hlavou ale zavrela oči ako jej povedal. Tušila čo spraví, preto ho poslúchla. Pomaly ustupovala až bola na Mattovej úrovni. Keď znova otvorila oči, videla ako mantichora prská a v strede medzi obočím má vypálený krúžok. Bežať budem iba keď začneš ty. Povie mu tónom ktorému sa nedá odporovať. Premeriava si mantichoru. No tak šup! Cúvaj! Povie mu. Ja viem, že som neskúsená ale nechcem ťa mať na svedomí.
|
|
▲
PLAYED BY OOC NAME
|
Les
Oct 10, 2018 18:13:41 GMT
Post by Matt Swit on Oct 10, 2018 18:13:41 GMT
Povedala to rázne tak teda začal behať ale ani to ho nezastavilo od toho aby jej niečo nepovedal. Ja zase nechcem mať na svedomí teba takže som ho ... ju... proste to monštrum zdržať čo najviac! takže sakra bežme! Bežali ale to nezastavilo Matta od toho aby ešte nabil finger gun a nevystrelil ďalšie svetielko. Bolo mu jasné že sa z toho len tak nedostanú ale za pokus to stálo. Dobre, rýchla taktika. Vyhýbať sa chvostu a ústam... Najlepšie asi bude sa tomu vyhnúť úplne ale Vrhla na nich ostne. Stihol ju ale stiahnuť. *Hlavne pozor na ostne. Sú plné jedu. A akože... dosť to bolí. Neprestával behať.
|
|