Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 11, 2018 16:30:11 GMT
Když jí oznámil, že tam prý proto taky neleze, zamyslela se, jestli je to opravdu ten důvod, nebo je v tom něco jiného. No a dospěla k názoru, že ji to opravdu zajímá a zjistí to. Nebo jí to bylo vlastně docela jedno, ale něčím se mimo střílení z luku zabavit musela. A když bude lozit po stěně a nějak k tomu donutí i jeho, bude jednak produktivní, no a taky na to dojde. Doufejme. S tím, že se stějně přikláněla k možnosti, že se bojí výšek, nebo možná té své paličky, což by se asi taky měla bát, ale hrdost je hrdost. Mimochodem, jí výšky až takový problém nedělaly. Teda bývaly časy, kdy z nich měla vážně, vážně hrůzu, nicméně to už dávno pominulo, relativně, takže se asi neměla čeho bát. Fajn, asi jen té smrti, o které mluvil. "A je to jediný důvod?" a nebo by se taky mohla normálně zeptat, že? Proč mě to nenapadlo hned... Tealin byla asi příliš přímočará na to, aby přemýšlela nad různými plány, jak něco složitě zjišťovat, raději se zeptala, když chtěla něco vědět, pokud to tedy nemělo nějak zatočit s jejím mizerným sebevědomím. Mizerným proto, že vlastně svou sebedůvěru spíš předstírala, jo, jak jen ona byla nejistá. Pak se tedy museli věnovat lukostřelbě. Zase začal mluvit, no jo, bla bla. Blablabla. Bla. Blablablabla. Lala. Jak se jí nechtělo ho poslouchat, ale věděl co dělá, on už střílel. A taky měl pravdu, určitě o lukostřelbě věděl víc, než nějaký nováček. Což byla ona. Vzala si šíp a přiložila ho k luku, načež udělala, jak říkal. Což mi připomíná, že vlastně nezná jeho jméno. Místo toho, aby na to, co říkal, zareagovala nějakou svou poznámkou, jako že už to třeba ví, nebo něco podobného, zeptala se tedy na to, co ji v tu chvíli zajímalo. "Jméno. Tvé jméno?" koukala na terč před sebou a snažila se soustředit na to, aby stála taky rovně, nenakláněla se k luku, jak říkal...ten kluk. Potom už jí začal směroval luk podle sebe. No fajn, tak jo. "Sklapni, Tealin, hlavně mu nic neříkej," napomínala se v duchu a zkousla si spodní ret. A jakmile šel stranou, napla zase tětivu až k tváři, loket nahoru, nohy víc od sebe, bokem a tak, no a šíp se zabodl do terče. Hádejte co! Střed? Ne, ani nápad. Ale byl dost blízko. "To nebylo špatné," přesto se nespokojeně zamračila, "ale ani dost dobré," sklidila luk, vytáhla šíp z terče a zbytek šípů vzala Erickovi, načež je zase uklidila.
Post by Erick von Doom on Jun 11, 2018 16:52:57 GMT
Uchechtne se a prohrábne si volnou rukou vlasy. "Ne, není to jediný důvod." Odvětí jednoduše. Opravdu mu nepřijde nějak divné sdělit někomu, že má strach z výšek. Každý měl z něčeho strach. Někdo ze tmy, z hadů, pavouků, vody, smrti, nestvůr a někdo holt z výšek. Bylo by u něj divnější, kdyby měl strach ze smrti, nad kterou měl stejně určitou moc. "Výšky nejsou zrovna něco, co bych si užíval. Nejspíš to bude něco spojeného s otcem, ten si ve vzduchu taky moc nelítá." Doplní ještě a pokrčí rameny. Strach z výšek sice mohl být ve výsledku na nějaké výpravě problém, ale zatím se mu to nikdy nějak extra nevymstilo. Když se ho zeptá na jméno, lehce pozvedne obočí a sleduje jí. "Co kdybych ti ho řekl, až se trefíš do středu terče?" Navrhne jí a ušklíbne se. Ta šance tu u ní totiž je, ale na druhou stranu si zase nemyslí, že by to pro ní byla kdo ví jaká motivace. Zrovna jeho jméno tu nebylo ve výsledku nijak důležité, pokud se teda netýkalo jeho malé rodinky, kterou tu měl díky svému drahému otci. Tam asi jeho jméno něco málo znamenalo. Sleduje její počínání při střelbě a musí uznat, že je to lepší. "To se sice nedá považovat za střed, ale rozhodně je to lepší, než bych od nováčka čekal. Jsem Erick." Poznamená a sdělí jí i svoje jméno. Pak jí dá šípy, když si pro ně přijde a založí si ruce na hrudi. "Fajn, takže teď tvoje jméno a rovnou můžeš přihodit i to, kdo je tvůj otec." Pronese a skenuje jí pohledem světlých očí, které tu spoustu táborníků děsí. V kombinaci s jeho tmavými vlasy a tetováními se ani není čemu divit, ale asi mají tu děsivost v rodině. Tedy alespoň v jeho případě. Jeho mladší sestra rozhodně moc děsivě nepůsobí se svými světlými růžovými vlasy. Spíš nepřítomně. On to měl jinak. "Pro dnešek už končíš?" Zeptá se a lehce pozvedne obočí, přičemž jeden koutek úst pozvedne do poloúsměvu. Nevypadá to ani tak arogantně jako posměšně, ale s tím on sám už nic neudělá. To je jeho obličej, se kterým se narodil. Maximálně plastika by pomohla, ale tu rozhodně neplánoval, protože s jeho výrazy měli často problém ostatní. Ne on.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 11, 2018 18:29:32 GMT
A hele, vidíte to? Já bych na to šla tak složitým způsobem, který by ani nemusel být dostatečně efektivní, nebo by na jeho konci mohla přijít o život, dle jeho slov. Jenomže ono stačí se prostě zeptat a když je člověk natolik...on, dokonce i normálně odpoví. Popravdě. Jo, setkala se s lidmi, kteří jejich strachy zamlčovali, mezi takové taky patřila. Proč by ostatní měli vědět její slabost? Nedávalo to občas smysl, ale nechtěla vypadat jako strašpytel. Už tak byla podceňovaná kvůli tomu, že byla holka. Navíc vypadala jako párátko. Seriózně. Prostě. Jenom. Zatracený. Párátko. Ale byla silná, to jo. Jenom ne dost. Ne dost na to, aby byla nejlepší. A to chtěla, jo, vážně chtěla dokázat všem, kteří ji podceňují, nebo podceňovali, jak sakra dobrá je a že jí na jejich pitomých poznámkách nesejde. Jenomže sešlo. Všechno si brala k srdci. Byla vážně hrozná, příšerná. Měla by se sebou něco dělat. "Tvůj otec," prohlédla si ho od hlavy až k patě, ono by nebylo ani tak těžké zkusit to uhádnout, prostě vypadal jako někdo...temný a děsivý, "je Hádes?" zeptala se s lehce povytaženým obočím. Ono to bylo docela zřejmé, ale neřekl jí to, tak se jen ujišťovala, aby třeba nežila v mylných představách. To by bylo vážně nemilé. Hlavně, kdyby ho za nějakých vážně zázračných, ojedinělých a velmi, velmi vzácných okolností hledala a šla třeba takhle do Hádesova srubu a zjistila by, že to není jeho tatík a teď tam vyrušila armádu malých, zlobivých, rozzuřených Hádesků, mohl by to být docela trapas. Co se ale jména týkalo, nebyl už tolik sdílný. Chtěl po ní, aby se trefila do středu. Do středu! Pche. Ale snažila se, vážně se snažila, no nicméně střed netrefila. Bylo to prostě jenom blízko. Což mu očividně stačilo, no, alespoň jednomu z nich. Prozradil jí své jméno a dal jí šípy, aby je mohla uklidit spolu s ostatními věcmi. Jakmile bylo vše na svém místě, otočila se. Koukal na ni, nebo si ji prohlížel? Občas mezi tím není takový rozdíl. Ty oči, co ostatní děsily, ji fascinovaly. "Hmm, otec," zamumlala pro sebe a založila si ruce na prsou, skoro jako kdyby ho chtěla napodobit, ale ve skutečnosti to bylo spíš něco, co sama často dělávala. Taky trochu povytáhla bradu a krk, asi aby vypadala vyšší. A stejně se na ni díval seshora. Nebyla úplný prcek, to ne. Jenom prostě nebyla supervysoká žirafa. "Chloé, nebo Tealin," dala mu na výběr ze dvou jmen, "ale nikdy mi neříkej Teo," to vážně nesnášela. Vlastně to byla jedna z těch věcí, které opravdu nemohla vystát. "A otec je Eros," uchechtla se, jelikož jí to přišlo nesmyslné, "o čemž bych pochybovala, kdyby se ke mně nepřihlásil, protože jsem...no, já," pokrčila rameny. Byla to prostě blbost, něco, čemu naprosto nerozuměla. Jak mohl mít bůh lásky, nebo podobných růžových, slaďoučkých, duhových...věciček, dítě jako je ona. Občas poněkud zahořklá, lidi spíš odháněla a jo, zrovna dvakrát nikoho nemusela. Stejně jako třeba ten jeho pobavený úsměv. "Pro dnešek? Jo," přikývla, ale na tváři se jí objevil úsměv, taky trochu pobavený, protože, no, ona. "Ale jen s lukostřelbou," neplánovala totiž po zbytek dne se jen tak toulat, nebo ležet a nic nedělat. Hodlala si vyzkoušet ještě lezeckou stěnu a...něco. "Sám jsi řekl, že můžu umět teorii, ale když nebudu mít sílu, nezvládnu to," tím "to," myslela zasáhnout střed.
Post by Erick von Doom on Jun 11, 2018 18:51:04 GMT
Opravdu už neměl ani potřebu ostatním sdělovat, kdo je jeho otec. Sice byl jedním z Velké trojky, ale zas taková sláva to nebyla. Navíc dle jeho vzhledu se to dalo i vcelku jednoduše poznat. Bledá kůže, černé vlasy, děsivý pohled. Byl jako prototyp potomka boha podsvětí a ani mu to nevadilo. Jen občas byl problém přesvědčit někoho, že je synem své matky. Že je synem svého otce nebyl žádný problém dokázat. "Není to tak těžké uhádnout, co?" Pronese a tiše se zasměje. Kupodivu to první rok nikomu moc nedocházelo, ale rozhodně všichni tušili, že nebude potomkem třeba takové Iris nebo Afrodity. Na to byl moc...on. Pokud si pamatuje dobře, tak jednou Cheiron uvažoval, že by mohl být potomkem Apollona, i když by po něm nezdědil nic, kromě toho nadání po malování, ale to měl po matce. To věděl jistě. No a po roce, co se jeho tatík rozkoukal a všiml si, že mu po Táboře běhá synátor, tak se k němu uráčil přihlásil. Její jméno si zapamatuje, tedy pro teď. Taky se mohlo stát, že její jméno za pár dní zapomene, a pak jí osloví úplně jinak než se jmenuje. I to se mohlo stát. Drobných brunetek po Táboře běhalo víc než dost, aby to bylo omluvitelné. "Eros? Tak to dává smysl to, že ti ta lukostřelba jde." Pokýve a pousměje se. Takže se očividně strefil jedním ze svých typu. Kdyby byla Apollonova, tak by asi byla víc sebevědomá a obíhala by tu s tím, že je nejdůležitější a bůh ví co dalšího. "Takže pokud hodláš střílet nějaké šípy lásky, mě z toho prosím vynech." Upozorní jí a uchechtne se. Opravdu nerad by se stal obětí nějakého šípu lásky, aby běhal za nějakou holkou, do které by se kvůli tomu zamiloval. "Ne to nezvládneš. Takže jdeš na lezeckou stěnu nebo klikovat?" Pronese a ušklíbne se. Předpokládá, že ona asi zvolí první možnost, kterou by on ani nezvažoval, ale tak každý trénuje jinak, on si raději zaklikoval a zaběhal, než aby lezl do nějaké výšky a riskoval závrať spojenou s dost rychlým žuchnutím na zem.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 11, 2018 19:37:46 GMT
Byl poměrně vysoký, nebo se jí to tak minimálně zdálo. Světlá pleť, byl trochu jako stěna, jen trochu, no. Tmavé vlasy, jako hodně tmavé, vlastně vyloženě černé. Pak ty fascinující oči, jí přišly vlastně docela super. Chtěla mít modré oči, její byly hnědé. Prostě jenom hnědé. Nudné, nezajímavé, hnědé. Asi by se k ní jiná barva nehodila, ale přesto by byla trochu zajímavější, než teď. Už párkrát přemýšlela, že si třeba obarví hlavu a bude v ulicích jako chodící duha, jenomže možná byla ráda docela nevýrazná. Neupoutávala na sebe pozornost svým vzhledem, protože byla obyčejná. Na první pohled, mezi davem lidí, asi by nikoho mezi těmi všemi ostatními nezaujala. On ano. Byl jiný, možná dobře, možná špatně. A možná obojí. Prostě se lišil, bylo to fajn, to mu docela záviděla. Jenomže ne, to nebyl její styl. Tak se na něj prostě nebude dívat. Dobrý plán. Tak uhla pohledem zase k terči. Líbila se jí jeho tetování, dělala ho ještě zajímavějším, než byl. Děsivý, ha. Ne, nepřišel jí děsivý, to vůbec. Nebála se ho, asi by ji ani nevyděsil, byl prostě člověk jako všichni ostatní. Jenomže narozdíl od takových, jako je Tealin, on upoutal. Jen pokrčila rameny, pravda, uhádnout to nebylo složité, nic zapeklitého. To spíš ona předpokládala, že uhádnout jejího otce by bylo složité. Vždyť podívejte na ni, sice dívka, ale její charakter nasvědčoval něčemu jinému, než nějaký...Eros. Láska. Pche. "Smysl...jo, lukostřelba," mumlala si spíš tak pro sebe. Zase se na něj koukla, asi se chtěla ujistit, že zase nemá ten pobavený úšklebek. Nelíbil se jí, ale občas zdobil i její tvář. Co řekl potom bylo kupodivu docela vtipné. Zasmála se, jen krátce a docela tiše, ale zasmála se. Páni. "Hmm, možná by ti to neuškodilo," znovu pokrčila rameny. už vážně musela vypadat, že má nějaký tik, ale ona opravdu krčila rameny docela často. Asi tím naznačovala, že jsou jí všichni a všechno úplně ukradený a krčí nad světem a veškerou pochybnou existencí rameny. Nebo to byl jenom zlozvyk. Popravdě, těžko říct. "Lezecká stěna," odmlčela se, "a potom klikovat," prozměnu zase dala ruce v bok a pokusila se o nějaký sebevědomý úsměv, nebo tak něco. "A potom běhat...no, raději s pauzou," zapřemýšlela nahlas.
Post by Erick von Doom on Jun 11, 2018 20:01:14 GMT
Zasměje se při představě toho, jak by poblázněně běhal za nějakou holkou, která by nejspíš neměla nejmenší ponětí, co se vlastně děje a co od ní chce, když se s ní předtím s největší pravděpodobností ani nebavil. No, rozhodně by si dokázal představit lepší strávení volného času než poblázněné slintání nad nějakou holkou a jen kvůli nějakým kouzlům boha lásky. Ne, to se mu opravdu nezdálo. Pokud se jednou měl do někoho zamilovat, tak by to mělo být normálně, ne kvůli tomu, že ho trefil šíp lásky. "Myslíš, že by mi prospělo být omámený kouzlem lásky?" Zeptá se a lehce nadzvedne obočí. "Neznáš mě a už mě takhle soudíš. Pěkné. Navíc pochybuju, že by nějaká náhodná holka, dokázala překonat to, že většina mojí kůže je pokrytá tetováními, jsem potomek Háda a jsem vcelku děsivý." Upozorní jí na dost zjevné fakty, nehledě na to, že on ani nebyl typ kluka, který by se takhle jednoduše zamiloval. Navíc se mu nelíbila představa, že by nad tím neměl kontrolu. "Jo, tak lezeckou stěnu si užij. Jen bych to moc nepřeháněl. Sice není pravidlem, že musíš spadnou, ale stát se to může, takže na to bacha." Upozorní jí a uchechtne se. Neměl s tím osobní zkušenost, ale už takhle viděl pár inteligentů dopadnout a pak museli strávit pár příjemných dní nebo i týdnů na ošetřovně. To jeho osobně jen ujistilo v tom, že opravdu lezecká stěna představuje smrtící nebezpečí. Hlavně tedy pro něj a to přece nemohl riskovat. Za otcem se raději podíval jinak než tak, že by musel snad umřít.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 11, 2018 21:07:44 GMT
Smál se. On se smál, byl v pohodě. Smál se a byl v pohodě. Byl v pohodě a smál se. Smál se a...kolikrát to ještě řeknu? Jen to prostě bylo divné, u někoho, kdo vypadá jako Erick by člověk čekal, že bude sedět a čučet na vás, jako by jste spadli z višně, třešně, mandloně, whatever, ne, že se občas zasměje, nebo usměje a bude, no, vtipnej svým způsobem. Ona byla ale Tealin taky vtipná svým způsobem, protože její humor skoro nikdo nechápal. Asi jen ona, ano, určitě jen ona. Tedy z těch lidí, které dosud potkala. Její styl humoru asi ani nebyl vtipný, zřejmě to ani nebyl cíl jejího humoru, být vtipný, spíš prostě jenom být a o nějaké vtipnosti se diskutovat nemuselo. Jenomže byl fakt, že když si představila poblázněného Ericka, měla co dělat, aby zadržela smích. To se mimochodem u Tealin stávalo jen velmi zřídka a to za dost výjimečných okolností. Jenomže Erick s animovanými srdíčky v očích a zamilovaným pohledem, jak běhá za nějakou holkou -vážně si představovala bílovlasou holku, protože by to byl vážně skvělej kontrast,- bylo nad síly Tealin, musela na chvíli zavřít oči a zhluboka se nadechnout. Tenhle vážnej kluk, kterej stál před ní, teda vážně vypadal, a takhle zamilovanej... To ne, to jí opravdu nesedělo. Ne takhle. "Ne," zavrtěla hlavou, "to opravdu ne," cukly jí koutky do lehkého úsměvu, "myslím, že by ti prospělo spíš jenom...trochu lásky," zdál se trochu zahořklý, ale to mohl být jen její dojem. "Soudit tě? To ne," zakroutila nesouhlasně hlavou. To ona doopravdy nedělala. Většinou. Teda kromě toho, že je blbec, jenomže tím si byla jistá. "Náhodná holka," uchechtla se, "překonat?" vážně by měla přestat opakovat jeho slova a vymyslet vlastní větu. "Bereš to moc černě," no konečně. Mimochodem, vidíte v tom ten vtip, hm, hm? Asi ne, fajn, to dokážu přežít, můj humor taky nikdo nechápe. "Mně se třeba tvoje tetování líbí," změřila ho pohledem, asi jen tak pro efekt, "každý jsme něčím potomkem, je to jenom jeden rodič, pořád máme něco z toho druhého," představa, že ona má něco z té otravné, vyperoxidované Charlotty ji ubíjela, no na druhou stranu, byla to její matka, i když ji většinu svého života považovala za tetu, "a co je na tobě děsivého, prosímtě? Děsivý mi teda vůbec nepřijdeš," krčila rameny. Zase. Asi vážně zlozvyk. Nicméně co řekla, byla pravda. Podle ní nebyl děsivý, ani trošičku. Spíš jako štěně. Nebo pitbull. Pitbullí štěně. Věděli jste, že pitbullí štěňata jsou roztomilá? Jo, fakt jsou, no, jako skoro všechna štěňata. Říkám skoro, tak neslovíčkařte. "Nejsem blbá, Ericku," ona na to oslovování jménem moc nebyla, ale chápete, výjimečná situace, "je mi jasný, že nejsem dost silná a i zkušený může udělat chybu a spadnout, nehodlám lézt úplně nahoru, chci jenom zjistit svoje možnosti a posunout se dál, to je všechno, o co mi zatím jde," obešla ho. "Jsem tu přece první den," i tak byla poněkud... nezvykle produktivní. "A mimochodem, můžeš jít se mnou, jsi přece instruktor," nemyslela tím ani tak na lezeckou stěnu, jako spíš k ní, "a taky třeba spadnu na prdel."
Post by Erick von Doom on Jun 12, 2018 13:33:01 GMT
Lehce zavrtí hlavou. Nehledal hodně lásky ani trochu. Jestli má něco takového přít, tak to přijde bez toho, aby vynakládal nějaké velké množství energie na hledání. "Tak mně by to prospělo? V čem? Láska z lidí dělá blázny, kteří se kvůli zamilovanosti chovají jinak než obvykle. Nemyslím si, že to je něco, co by mi prospělo." Odvětí a ušklíbne se. Není to tak, že by nikdy nebyl zamilovaný, ale to bylo ještě předtím, než nastoupil na trvalo do Tábora a ani to nebyla dcera nějakého boha. Zkrátka spolužačka, do které se zbláznil a sice to dopadlo jakž takž dobře, ale dobře si pamatoval, jak se neustále usmíval jako blázen, dělal věci, které ho normálně ani nenapadli a podobně. Ne, neměl moc velkou potřebu si to zopakovat. Není to tak, že by ale na ženy zanevřel, jen zkrátka nepotřeboval k životu nějaký dlouhodobý vztah a lásku. Zvedne si rukáv černého trička a odkryje tak další tetování. "Možná to bude i tím, že je nevidíš všechny a rozhodně je nevidíš z blízka." Odvětí a ušklíbne se. Mohlo by to snad vypadat tak, že se u vlastní tetování nelíbí, ale tak to skutečně není. Má svoje tetování rád a zvykl si na to, že je má navždy vepsaná do kůže, ale některé nebyly úplně klasické ornamenty, které bylo možné vidět skoro všude. Ovšem to, že řekne, že jí neděsí, ho opět rozesměje, takže se krátce zasměje a přejde k ní. "To bude tím, že jsem momentálně v dobrém rozpoložení. Měla by sis toho vážit, prcku." Pronese a rozcuchá jí vlasy, pak se křivě usměje. "Myslím, že časem poznáš, že zase tak neděsivý nejsem." Ujistí jí a pousměje se. Nemyslí to snad jako nějakou výhružku, ale moc dobře ví, jak na ostatní lidi působí a sám je v tom podporuje. Je pak jednodušší zjednat si respekt. Navíc díky svojí schopnosti je opravdu schopný probudit v lidech strach. Sice ne takový, aby se báli o život, ale aby jim přišel děsivý? To bylo dost jednoduché. "Jak jsem řekl, po stěně nelezu. Nejsem pavouk a není to nic pro mě, takže tam bych ti jen těžko byl k něčemu. Navíc pokud spadneš na prdel, tak se ti bude spíš hodit někdo od Apollona než potomek Háda. Já tě tak maximálně můžu doprovodit za Cháronem, jsem si jistý, že mě rád zase uvidí." Odvětí a zazubí se na ní. Ne, opravdu není typ osoby, kteoru by bavilo pozorovat lidi, jak lezou po stěně. Je mu pak zle z té výšky i za ně.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 12, 2018 15:45:33 GMT
Zdál se jí příliš rezervovaný. Ona sama byla člověk, který své okolí považoval za tupce a ze srdíčka je nesnášel, ale to byl její postoj. Proč by takový postoj měli mít i jiní? Ničí to, dozajista. Je to nepříjemné a časem vám potom dojde, že nic dobrého to není. Ona byla svým způsobem taky hrozně omezená, ale na to se soustředit nechtěla, svou omezenost nechala být, protože byla možná ráda takhle omezená. Bylo to pro ni bezpečnější. K jeho slovům přimhouřila víčka a uhla hlavou trochu dozadu. Byl to ten nechápající pohled to-myslíš-vážně-? který se na její tváři také objevoval poměrně často. "Jsou různé druhy lásky," krčila rameny. Zase. Ona sice nemyslela vyloženě tu lásku, kterou měl zřejmě na mysli, ale špetka toho by taky neuškodila. Nic se nemá přehánět! To je důležité. Takže až odejde z tábora a najde si u svého tatíka práci jako sniper, určitě bude dbát na to, aby dávala jen poloviční dávku do těch kouzelných, zamilovaných, nesmyslných šípů lásky. Ha. Vtip. Dokud nezačal s tím, že je láska slabost, bylo ale všechno v pořádku. Proč? No, tenhle názor už si osvojila ona. Jenomže pro ni platilo něco jiného, než pro ostatní, že? Asi by nejraději zůstala v té své hrozné, nenávistné bublině bez lásky a nechala celý svět, aby se miloval. Alespoň by je potom mohla nesnášet ještě víc. Byla zahořklá, malá, šestnáctiletá holka, pro kterou už je zkrátka svět jednoduše ztracený. To ale pro ostatní nechtěla. "Možná," zase pokrčila rameny, stejně jí ale nepřišlo, že by jí nějak vadila. Ta tetování se spíš zdála jako něco, díky čemu ho můžete poznat. Co se mu líbí, nebo co pro něj má hodnotu, záleží na tom, jestli si ta tetování nechal vytetovat jen kvůli tomu, že se mu líbily, nebo pro něj mají význam. Nebo třeba obojí, zřejmě nejlepší kombinace. Chtěla k němu přejít blíž, aby se na ta jeho tetování, která tedy šla vidět, mohla podívat zblízka, jenomže ještě předtím udělal krůčky k ní on. Zvedla tedy zase hlavu, aby se nemuselaa dívat na jeho černé tričko, když mluvil, ale aby mu viděla do tváře. "Prcku," odfrkla si a hodila po něm dotčený výraz. Taky se jí moc nelíbilo, že jí cuchá vlasy. Ale stačilo jí jen si je prohrábnout a byly zase tak nějak přijatelné. Nepotrpěla si na nádherných účesech, ty by na ní vydržely jen pár minut. A hlavně, vážně má každý tendenci ji cuchat, nebo se o ni opírat, protože prostě není nejvyšší člověk na světě. Ale pozor! Náhodou docela vysoká byla. Ted na poměry dnešních prťavých holek. Pořád nižší než většina mužského osazenstva. "Časem poznám? Hmm. Hodláš se mnou trávit 'čas'?" musela se uchechtnout. Ale jí by to možná ani tolik nevadilo. Neměla ráda lidi. On vypadal, že jsou mu všichni ukradení. To by šlo, možná by ho snesla. Stejně je pořád blbec. "A jen tak mimochodem," napůl rtu se usmála, tenhle úsměv sama nesnášela, "zblízka jsou ta tetování taky pěkný," koukla na jeho tričko, "teda ta, co jdou vidět," založila ruce na prsou a hlavu znova zvedla. Jí to prostě nepřišlo jako nic hrozného, ať si má kdo chce jaké tetování jaké chce... Pokud to tedy nebude vážně nevhodné na nevhodném místě, vše má své meze, že ano. "S tím ani nepočítám," prohodila, samozřejmě nečekala, že bude lézt na lezeckou stěnu, když jsou mu výšky nepříjemné a je tak skeptický ohledně její bezpečnosti. "Užvatlaní sluníčkáři? Ne, to vážně není typ lidí, se kterými bych zahazovala čas," zakroutila nesouhlasně hlavou. Poté se tedy vydala k lezecké stěně, pamatovala si, kde zhruba je. Snad.
Post by Erick von Doom on Jun 13, 2018 13:17:34 GMT
Jistě, že existuje spoustu druhů lásky, jen on dává raději přednost té tělesné než citové, protože z té nemusí taky koukat nic dobrého. Možná to bylo i tím, že díky tomu se vlastně narodil. Jeho matka s otcem si dali jednonoční dostaveníčko a z toho se narodil on. Nejspíš to byl také důvod, proč v lásku tolik nevěřil, protože v životě jí zase tolik neviděl. Jistě, mateřská láska od jeho matky tu byla, ale to byl zase jiný styl lásky. Pobaví ho ten její dotčený pohled, když jí rozcuchá a nazve jí prckem. "Myslím, že není třeba se nějak dohadovat o tom, že jsi menší než já." Upozorní brunetku a pousměje se. Sice nepatřila k nejmenším holkám, které kdy potkal, ale na druhou stranu pořád nebyla vyšší než on, což z ní oproti němu dělalo prcka. Konec úvah a rozhodně to nepředstavovalo nějaké téma pro diskuzi. "Jelikož jsi táborník a já instruktor a stejně jako všichni táborníci se budeš muset účastnit tréninků pod dohledem instruktorů, kterých tu zase tolik není, tak je jen logické, že tohle není poslední chvíle, kdy se potkáme. Tudíž jsem si jistý, že nějaký čas spolu na tréninku trávit budeme. Jestli i mimo něj..." Větu nedořekne a ani to nemá v plánu, zkrátka jen pokrčí rameny. On sám většinou není tím, kdo vyhledává společnost, na druhou stranu se jí ani extrémně nebrání, ale člověk, co s ním chce zavést hovor se musí připravit na jeho sarkastické a ironické poznámky, které k němu neodmyslitelně patří. Jsou jen výjimečné případy, kdy je milý a Chloe se očividně podařilo ho poprvé potkat v jedné z těchto světlých chvilek. Obyčejně takový nebyl, asi se na dnešek dobře vyspal a taky strávil celý den kreslením, což jednomu zvedne náladu, když nemusíte koukat na to, jak táborníci kazí i nejmenší drobnosti. Když zmíní jeho tetování, zadívá se na ně a pousměje se. "Vyřídím tvou pochvalu mámě a částečně děkuju i já." Pronese a usměje se. Je rád, když ho někdo pochválí, zvlášť pokud se jedná o jeho práci. "Možná jsou užvatlaní a spoustu dalších věcí, ale v léčení jsou nejlepší. To oceníš, až se jednou dostaneš na ošetřovnu." Pronese a ušklíbne se. Sám už tam pár dní někdy i týdnů strávil a vždycky nakonec byl vděčný za to, co Apollónovci uměli. Chvilku váhá, ale pak sebere skicák a vyrazí za ní. Přece jen na ní někdo musí dohlédnout, protože pochybuje, že by někdo byl u lezecké stěny, aby na ty sebevrahy dohlížel.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 13, 2018 14:22:20 GMT
Nesnášela, když ji někdo oslovoval prcku. Přišla si potom hrozně malá a podřadná. Malá sice byla, ale podřadná určitě ne. Tedy alespoň jí nepřišlo, že by byla. "Jasně že jsem," zamračila se, "vždyť jsi jako maják," poznamenala po chvilce toho mračení a zase stáhla výraz do toho jejího neutrálního nic-na-světě-ani-svět-samotnej-mě-nezajímá-a-všichni-a-všechno-je-mi-úplně-ukradený pohledu. Takhle se tvářila skoro pořád, občas to proťal nějaký letmý úsměv, častěji to mračení, nebo tázavý výraz. Ale základní výraz byl prostě a jednoduše tento. I když nelze říct, že by se s ním i probouzela...to se mračila pokaždé. "Copak, prcek není až tak špatná společnost?" povytáhla to jedno obočí do onoho tázavého výrazu, o kterém jsem se výše zmiňovala a pochybně se uchechtla. Nakonec přeci jen možná ani odpověď znát nechtěla. Berme to třeba jako řečnickou otázku, to by taky šlo. I když to původně jako řečnická otázky myšleno nebylo. Ničemu to však nevadí. "No jo, ty jsi ten instruktor... neštvou tě někdy ti lidi?" ji teda štvou, a k tomu ani nepotřebuje být instruktorka. Jenomže ji vážně štve všechno, nebo spíš všichni. Prostě má kolem sebe samé tupce a lidi na nižší inteligenční úrovni. Alespoň to si vždy myslela. Prostě se nepovažovala za něco míň, možná naopak. Ostatní mnohdy považovala za něco míň, jenomže to bude tím, jak ji všichni neskutečně podceňují. Asi má potom ona tendenci podceňovat je a dokazovat jim a především sobě, že se pletou. "To ty?" zeptala se vcelku překvapeně, ale neměla být tak překvapená, vždyť si předtím cosi čmáral do toho skicáku. Jistěže on. "Jasně, už se na to těším," pronesla vcelku ironicky. Samozřejmě, že nechtěla skončit na ošetřovně, ale bylo jí jasné, že se tam dříve nebo později dostane. A tak prostě vyrazila na cestu k lezecké stěně, kupodivu se nakonec Erick překonal a šel s ní. S nepatrným úsměvem se na něj letmo podívala a pokračovala v cestě.
Post by Erick von Doom on Jun 16, 2018 12:20:55 GMT
Uchechtne se. On sám by se nejspíš k majáku nepřirovnal, ale byla pravda, že měřil něco málo přes metr devadesát, což většinou z lidí v jeho okolí dělalo prcky, ale on sám to moc často nevnímal. "Pokud si pamatuju dobře, tak maják by měl svítit a co vím, tak já teda rozhodně nesvítím." Upozorní jí na tento zjevný fakt a věnuje jí poloúsměv. Lehce zavrtí hlavou. "Já tu nemluvím o tom, jaká jsi společnost, ale o tom, že budeš muset trénovat a že na trénincích se můžeme potkat, ale beze všeho klidně můžeš chodit za Atlasem nebo Damienem. Mně je to vlastně jedno, s kým budeš trénovat. O tvojí společnost tu opravdu nejde." Odpoví jí a pousměje se. Nedá se říct, že by mu její společnost vadila, ale jemu nevadilo společnost nikoho. Tedy většinou, když zrovna nechytl nějakou asociální náladu. Na většinu lidí to spíš jen působilo tak, že mu jejich společnost vadí vzhledem k jeho sarkastickým komentářům a ne zrovna milému a přátelskému chování a vyjadřování. No, co na to říct? Nepotřeboval být na výsluní a všemi obletovaný, jako někteří potomci jiných bohů. On, stejně jako jeho otec, se spíš pohyboval v ústraní, než aby apeloval na nejoblíbenějšího obyvatele tábora. Byl si jistý, že o to se jeho bratranci a sestřenice od Dia a Poseidona rádi postarají za něj. "Někdy ano, někdy ne. Ale s tím je už tahle funkce spojená. Někdy stačí je ignorovat, někdy je zmlátit. Záleží na tom, čím přesně mě naštvou." Pokrčí ledabyle rameny, jako by tu snad právě nemluvil o tom, že tu mlátí táborníky, kteří proti němu většinou nemají moc velké šance. Pokud ho štve někdo z instruktorů, tak už to bývá jiný problém. Většinou neměl problém táborníky něco naučit, pokud se k němu chovali s nějakým respektem a měli alespoň nějakou chuť se to naučit. Pokud tam chyběla chuť, ignoroval je a raději si kreslil s tím, že jim občas řekl, že něco dělají špatně. Pokud chyběl respekt, zmlátil je a vůbec mu to nepřišlo jako špatná reakce. Sice někdy nebyl o moc starší než oni, ale přesto tu byl instruktorem, tudíž si respekt zasloužil, ať se jim to líbilo nebo ne. "Jo, něco z toho je moje práce. Jak návrh, tak tetování. Něco zase mojí mámy." Odpoví jí neutrálním tónem a pokrčí rameny. Nepřijde mu to zrovna jako osmý div světa, ale ví, že je to dobře odvedená práce. "Jo, na ošetřovně je fakt sranda. Neustále tě všichni ujišťují, že se uzdravíš ani nebudeš vědět jak." Vždycky měl pak tendenci něco těm Apollonovcům udělat a přesně tohle jim říct, protože by třeba měli šanci pochopit, jak moc některý lidi štve, když jim tohle cpou od rána do večera.
Post by Chloé Tealin Moriah on Jun 16, 2018 15:07:45 GMT
Něco málo pravdy měl, jenomže jí přišel jako maják. Byl hodně vysoký, no oproti ní rozhodně, i když měla jen něco pod sto sedmdesát. Byl prostě hrozně vysoký, určitě i oproti spoustě dalších, nebyla přece nejmenší člověk na světě, to opravdu ne. Kolikrát byla i mnohem vyšší než holky, které jsou starší. No a i tak si připadala oproti tomu dlouhánovi jako prcek. Fakt prcek. Divné. "Jo," krčila rameny, "třeba seš rozbitej maják," koukla na něj, "ale svítit nemusíš, září za tebe oči," znovu pokrčila rameny a soustředila svůj pohled zase na cestu, aby náhodou nezakopla, nebo tak něco. To by bylo vážně na nic, božínku, fakt by se ztrapnila. Naštěstí nic takového se nestalo, no a v nejhorším by po něm hodila nějaký vražedný pohled, jak to bývá popisování v knížkách a bylo by. Problém vyřešen. On musel vždycky tím, co řekl, něco naprosto zničit. Letmo se na něj podívala a zamrkala. "Nekaž to," pronesla dále relativně klidným hlasem, ostatně jako pokaždé. Nikdy se jí ale nezdál kdovíjak monotónní, snad ani ostatním ne. Ale co by ji to zajímalo. "Stačí říct "ne, není," víš?" povytáhla jedno obočí a věnovala mu pohled o něco delší, ale stejně se zase vrátila k pozorování cesty. Vážně doufala, že šli správě, měli by jít. Je to tam kde...prostě si tu cestu pamatovala. A hlavně, jak tak šli, ta stěna už tak trochu vidět šla. Tak trochu, no. Tak oproti ní byl prcek i Erick. Když jí Erick odpověděl, jen jakoby souhlasně pokrčila rameny. Zmlátit je, cha, však uvidí. Ona mu jednou zvládne nakopat prdel. Asi bude potřeba dost tréninku, ale notak, je to přece Tealin, jak by to mohla nezvládnout? Dokáže přece všechno. "Jste dobří, oba," poznamenala ještě směrem k jeho tetování. A že nerada přiznávala, že někomu něco jde, nebo má třeba pravdu. Ale fajn, tohle překousnout mohla. "Hah," posměšně se uchechtla, když jí řekl o ošetřovně, "střelila bych jim šíp do zadku," koukla na něj, "nechtěně, ovšem."