Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Každý nový sa pýta prečo je tu toľko zrubov. Ona sa však pýtala prečo je ich tu len toľko. Trochu ho to prekvapilo ale páčilo sa mu ako rozmýšľa. No ako to vysvetliť... Zahľadel sa na svoje prsty a potom znova smerom na ňu s Ninom na nohách Divila by si sa ale predtým tu ich tu bolo len 12. Pre každého boha olympískej 12 jeden. Napadlo mu že asi bude lepšie ich aj vymenovať. Takže to sú: Zeus, Poseidón, Héra, Apolón, Artemis, Aténa, Áres, Deméter, Hermés, Dionýzos, Hefaistos, Afrodita. No a tí ktorý neboli určení boli proste poslaný do Hermového zrubu ako ''Cestovatelia''. To bolo predtým ako Percy Jackson vyjednal aby mali svoje kabínky aj ostatný bohovia. Vďaka jednému hrdinovi sa však vyjednalo aby sa mohli k svojim deťom hlásiť aj iný bohovia. Zatiaľ tu máme kabínky napríklad pre: Nemezis, Háda, Iris, Tyché, Hypnosa a mnohých ďalších ktoré sa ešte aj stavajú . Všetko to hovoril s radosťou. Vedel aký je to pocit bývať u Hermovcoch a preto sa tešil z každej novej. A navyše mu tiež bolo zaujímavé vidieť variabilitu táborníkov Niektorý bohovia sú však až moc zaneprázdnení na to aby sa zaoberali ''Ľudskými aférkami''. Stále rozmýšľal nad Poppynou mamou. Nič ho však nenapadalo. Povedz ak by si niečo nepochopila. Som tu už dosť dlho na to aby som ti bol schopný odpovedať na väčšinu otázok.Snažil sa byť milý. Nikdy neviete kedy sa neskamarátite s niekym zaujímavým. Jej otázky ho dokonca aj zaujímali A čo sa tých aktivít týka... Úplne na to zabudol počas rozprávania histórie tábora. Tak sa neboj, nie každý tú sníva o tom ako prebodne monštrum ostrým špáratkom na palici. Niektorý , ako ja totižto radšej zostávajú v pozadí a liečia práve týchto ľudí. So stonefaceom sa zahľadel na Árov zrub a pokrútil hlavou. Stále nechápal ako sa im porezať palec na nohe.
Last Edit: Sept 11, 2018 18:44:35 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 11, 2018 18:56:01 GMT
Zamyslene sa poškriabala na brade, zrak stále upriamený na Matta. "Čiže ich bolo kedysi ešte menej a niektorí bohovia skrátka nemajú potomkov." Odrazu sa zarazila. "Ale..." odmlčala sa a opäť sa zatvárila zmätene i zvedavo. "Niektoré aj tak vyzerajú byť prázdne. Prečo tu sú, ak nemajú tí bohovia potomkov?" To, že do pár potajme nahliadla, si radšej nechala pre seba. Ešteže by sa dostala do problémov, aj keď technicky do cudzieho srubu nevstúpila. "Jednu by som mala hneď. Je nejaký, no, test alebo niečo na zistenie božského rodiča? Ja...mám predstavu, ale žiaden dôkaz. Žiadne potvrdenie." Nie, matka ju až tak netrápila, no pre svoju vlastnú bezpečnosť by si chcela byť o svojom pôvode istá. Síce jej odľahlo, keď ju uistil, že nie všetci sú tu agresívni hromotĺci, jeho odpoveď jej naskytla len ďalšiu otázku pre samú seba. A čo ona? Čo by tu potom robila ona? "Liečenie pre mňa nie je. Vlastne, nemám nič, v čom by som bola užitočná."
odmeral si ju zhora dole a poznámku o tom že je prakticky chodiaca encyklopédia slušného a diplomatického chovania si nechal pre seba. Zamaskoval to úsmevom a mávol rukou Aleee... niečo sa určite nájde.A dôvod prečo sú niektoré prázdne je ten že aj keby tu neboli potomkovia, stále sú to bohovia ktorým prekázať aspoň nejaký rešpekt. Zober si napríklad takú Héru. Je to bohyňa manželstva takže podvádzať svojho manžela aj napriek jeho činom je proti jej autorite. Preto nemá potomkov so smrteľníkmi. Alebo taká Hestia a Artemis. Obe sú panenské bohyne ktoré sa zaviazali že nikdy nebudú ... však vieš. Pri otázke na test sa mu na tvári vytvoril úškrn . Takže predsa ju len trochu zaujíma Žiadny test to nie je. Keby to tak bolo, bolo by to ľahké. Niektorý polobohovia doslova vyžarujú od koho sú ale nikdy to nie je naisto kým sa k ním neprihlási ich božský rodič. Väčšinou je to nejaký magický čin ako napríklad Znak toho boha alebo niečo s ním asociované. Spomenul si na znak Deméter Len tak mimochodom, ak sa k niekomu prihlási Deméter, nie je to komunista. Už tu boli také prípady. Čas kedy sa to stane je však náhodný. Niektorý sú takmer hneď, niektorý až neskôr. To je vlastne aj dôvod prečo je Hermova kabínka takmer vždy preplnená. Pre zaujímavosť, väčšinou sa to stáva v momentoch kedy to nikto nečaká. Ja som začal svietiť ako slnko počas noci ,čo vyvolalo trochu zmätok. Poškrabal sa na krku a nervózne sa zasmial. Kto je teda podľa teba tvoja matka? Nechcem znieť drzo ale dosť ma to zaujímava.
Last Edit: Sept 11, 2018 19:13:27 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 11, 2018 19:25:51 GMT
Poppy len pokrútila hlavou. "Nie, nič," vyvrátila mu to. Sama sa veľmi dobre poznala a vedela, že ju ani nič nezaujíma, nie to ešte aby sa niečomu dôkladnejšie venovala. Na jeho vysvetlenie o sruboch len pokrútila hlavou. "Takže sa len postavili budovy a vôbec sa nevyužívajú. To je plytvanie. Nechápem to," zašomrala si viac pre seba. "Takže žiaden test ani žiaden systém. Nemám rada chaotické veci," čelo sa jej mierne zvraštilo, no potom sa aj hneď vyrovnalo. Ak v tom nie je žiaden systém, nebude sa tým zaťažovať. Kebyže však povedala, že ju to netrápilo, klamala by. Náhodná udalosť v náhodnú dobu? To má potenciál byť nebezpečné a nepríjemné. "Ja...myslím si, že Nemesis," vyslovila svoj predpoklad nahlas po prvý raz od doby, čo jej to navrhol satyr. Iné možnosti sa jej príliš nenaskytovali.
Teraz to bude trochu stereotypné ale, máš rada poriadok , nemáš rada chaos, zákon by sa podľa teba mal dodržovať a keby som ti dal facku, vrátila by si mi ju aj s úrokmi? Lebo ak na všetko odpovieš áno, očakával by som zlomené koleso nad hlavou. To je jej znak. Dávalo to zmysel. Nemesis je aj bohyňa poriadku. Teda nie toho hygienického ale aj tak je ich kabína dosť čistá. Tá posledná časť otázky však bola smerovaná skôr na aspekt pomsty. Zatiaľ jej nad hlavou nič nesvietilo ale poloboh nikdy nevie. Zabudol vlastne že toto je vhodná chvíľa na to aby sa to zistilo takže asi sa to skôr nestane... Je to ale Nemesis ktorá sa chaosu vyhýba. Dobre, je to naňho až moc strategizovania. Stále jej však pozeral nad hlavu či sa to neobjaví. Zatiaľ nič ale verím, že raz sa to objaví. Sklopil zrak znova na ňu. Zatiaľ to ale môžeš brať, ako že si voľná. Usmial sa. Nikto sa nemôže hnevať ak sa budeš baviť s hocikým pretože je malá šanca, že raz sa k ním pridáš. Máš proste čas na prieskum
Last Edit: Sept 11, 2018 19:44:16 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 11, 2018 19:59:57 GMT
Pozorne sa zamyslela nad každou z vecí, ktorú vymenoval, a potom len tupo zostala civieť na jeho tvár. Jej mlčanie sa dalo považovať za odpoveď. Jedine na otázku o danej facke sa jej výraz trochu zmenil. Privrela oči a ani sa nemusela príliš dlho zamýšľať... jop, boli tam. "Sedem rôznych spôsobov. Nie, osem," spočítala, koľko nových plánov na odplatu za hypotetickú facku jej skrslo v hlave. Kedysi nad nimi toľko nerozmýšľala, no teraz keď na to Matt poukázal, skutočne bola trošku moc pomstychtivá. Oči opäť otvorila a zarazilo ju, keď zistila, že Mattov pohľad nie je uprený na ňu, ale nad ňu. Zdvihla zrak a nechápavo sa zacivela na nebo nad sebou. "Mám tam niečo vidieť?" spýtala sa nakoniec, len aby sa uistila. Keď však ale sám uznal, že žiadne podivuhodné znamenia okolo nej nelietali, nechala to tak. Možnože by si len mala dávať väčší pozor na zlomené kolesá. "Voľná. Znie to akoby to bola zlá vec, keď sa k tebe rodič prihlási," poznamenala.
Začervenal sa a trochu aj spanikáril Nie! nie! nechcel som povedať že je to blbé proste len všetko má svoje výhody. Ja ako prihlásený som samozrejme spokojný. Čo spokojný, som nadšený pretože to je ako keby si sa dostala do klubu. A pozeral som sa ti nad hlavu pretože som čakal že sa ti tam niečo objaví. Viem ako to znie ale to je väčšinou ako sa to deje. Pokýval hlavou. Ako už bolo spomínané, deje sa to rôzne. Začal si hrať na ukulele aby trošku zvolnil ticho ale dlho mu to nevydržalo. Pozri ak chceš môžem ti poukazovať tábor. Možno pri tom nájdeš niečo čo by ťa zaujímalo alebo tak. Bol tu prípad kedy jeden o Hefaista popadol kladivo a vyrobil fungujúcu fontánu. Keď sa k nemu potom prihlásil všetci iba ironicky zahučali. Na to si spomínal. Sám ten chalan si z toho robil srandu ,, Ja som syn kováča? Kto by to bol povedal''... ** a aj keby nie , aspoň uvidíš tábor. Čo by si chcela vidieť? Spýtal sa slušne.
Last Edit: Sept 12, 2018 13:39:40 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 12, 2018 15:08:40 GMT
Poppy naklonila mierne hlavu, rozmýšľajúc čo z toho, čo povedala, spustilo Mattovu paniku. Príliš nechápala Mattovu nutnosť odrazu obhajovať miestny systém triedenia táborníkov tam, kam patria. Záležalo mu tak na tom, ako si jeho slová interpretovala? Asi nechcel, aby si na čokoľvek v tábore vytvorila negatívny názor. Áno, to bude ono. Nedalo sa povedať, že by to úplne chápala, no aspoň trošku rozumela jeho reakciám. Poppy mu nijako neodpovedala, nemala príliš čo. Matt sa po chvíli začal opäť venovať zabudnutému hudobnému nástroju a Poppy zostala stále ticho. Možnože to bol práve jej nedostatok reakcie, no Matt po chvíli ticho opäť prerušil. Na jeho návrh chcela najprv pokrútiť hlavou s tým, že sa predsa už po tábore poprechádzala. Na poslednú chvíľu si však zahryzla do jazyka. Možnože by nebolo od veci mať pri sebe niekoho, kto sa v okolí skutočne aj vyznal. Tak či tak jej však nenapadlo nič, čo by chcela vidieť. Zamyslene sa opäť raz pozrela nad seba a potom opäť na Matta. "Miesta, kde sa väčšinou zdržuje viacej táborníkov naraz?" rozhodla sa po určitom čase. "Ale nie tam, kde sa mlátia," dodala. O tréningové plochy príliš záujem nemala, obzvlášť ak by tam mala lietať krv s prípadnými zubmi.
Jedáleň. Definitívne jedáleň. Sú tam skoro všetci a je zakázané sa tam mlátiť. Teda nie žeby to nejako zastavilo niektorých táborníkov ale to nie je podstatné. Na druhú stranu je to aj najčastejšie miesto kde sa určuje. Proste prihlásenie pred všetkými. Za hodinu by vlastne mala byť večera. A musím povedať že liečiť na ošetrovni celý deň skôr či neskôr urobí človeka hladným. Okrem jedálne ma ešte napadá pláž. Tiež ale závisí od toho aká je atmosféra. On veľmi na pláž nechodil ale volejbal?... V tom športe je taký súťaživý, že sa mu v normálne mierumilovných očiach zjavuje zmysel predátora. Mohli by sme niekedy zahrať volejbal. Dodal s nenápadným úškrnom. Aj keď... keby bola vážne dcérou Nemesis, asi by sa mu to vypomstilo Koľkokrát to hovorila? 8? nevadí. BUDE TO EPICKÉ! Teda keby na to pristála. Je to celkom priateľská hra. Hrala si niekedy volejbal? Alebo nejaký iný šport? Nemyslím tým ale profesionálne. To tu nerobí skoro nikto. Teda ak nie si od Poseidóna. Tí sa tým plávaním ešte budu vychvalovať** Znova sa zasmial. Snaží sa smiať čo najviac. Potom ale potichu zašepkal tak aby to nepočula. V lukostreľbe ale stále vyhrávame mi MUHUEHUE
Last Edit: Sept 12, 2018 17:03:48 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 12, 2018 17:17:22 GMT
Jedáleň. Poppy musela uznať, že v tejto chvíli je to dobrý nápad. Hladná síce ešte nebola, no jej žalúdok rozhodne nebol ani plný a rozhodne už bol schystaný na posledný chod dňa. "Nie pláž," pokrútila hlavou. Keďže sa blížil čas večere, pochybovala že by sa tam teraz zdržiavalo viac ľudí než doobeda. Mimo to... "Pravidlo číslo 44, vstup na pláž len v hodnej obuvi a odeve. Z tenisiek a ponožiek by som piesok nedostala." Odôvodnila svoje rozhodnutie. Skutočne, mohla by sa zblázniť ak by mala dostať piesok zo svojho aktuálneho oblečenia. Nedaj bože, aby ho ešte zaniesla do srubu. Nad návrhom o volejbale však nos nepohrňuje. "V správnej obuvi a oblečeniu, nevidím dôvod prečo nie," na malú chvíľu sa odmlčala a pozviechala sa zo zeme. "Profesionálne nikdy nič. V škole často. Ale vždy ma vyberali do tímu ako poslednú." Nebolo to síce tak, že by bola Poppy atleticky úplne neschopná. V tomto prípade to bola otázka obľúbenosti, či skôr jej úplného opaku.
Fakt žeby s ním vážne išla hrať volejbal ho nadchlo. Nemohol sa dočkať. Ale spať k realite. To že ťa často vyberali ako poslednú je u nás polobohov viac než časté. U väčšiny to tak je kvôli dyslexii a ADHD. Myslia si že sme divní ale opak je pravdou. Sme len ...iní On to mal v škole ľahké, proste si si poznámky písal pomalšie od kamarátov a nikdy nečítal nahlas. Prekvapivo s tým nikto nemal problém. Tu v tábore je skôr divné ak aspoň jedno nemáš. Je to ako keby si dostala schopnosť plus plus. Neťahá to k tebe až tak monštrá , čo je niečo čo by sa páčilo skoro všetkým. Ver mi. Raz si spokojne piješ čajík a zrazu ťa napadne empusa s tým že musíš zaplatiť krvou. Ako jej mal sakra zaplatiť bez transfúzie? A čo sa týka toho volejbalu, veľmi rád ťa poraz...teda...veľmi rád si s tebou zahrám. ako keby mala šancu MUEHUE Takže asi začneme tou jedálňou. Mohli by sme sa stretnúť tak za 15 minút v jedálni? Musím si ísť ešte odložiť ukulele Žmurkol na ňu a taktiež sa postavil na nohy pripravený si odbehnúť.
Last Edit: Sept 12, 2018 18:37:59 GMT by Matt Swit
Post by Poppy Fawkes on Sept 13, 2018 19:52:24 GMT
Pokývala hlavou avšak aj tak musela s Mattom nesúhlasiť. "Myslím, že mňa v tíme nechceli lebo som nosila smolu," pokrčila ramenami, až tak veľmi ju vyčlenenie netrápilo. Potom sa na malý moment zamyslela. "Nemyslím si, že mám ADHD. Ani nič iné. I keď môj starý psychológ by so mnou nesúhlasil," zamyslene sa pozrela pred seba, zvedavá, či si dokáže vybaviť čo všetko si pred toľkými rokmi všetci mysleli, že je s ňou zle. Bohužiaľ, vtedy ich reči zvykla s nezáujmom ignorovať. Čo sa týkalo monštier, Poppy si skrátka myslela, že mala od prírody šťastie. Alebo možno nie od prírody. Faktom ostáva, že či už vďaka jej matke alebo nevedomky vlastným pričinením mala z pekla šťastie. Na jeho návrh len mlčky prikývla a zvrtla sa smerom, kde tušila že je jedáleň. Istá si nebola, no keď príde bližšie k budovám a zistí svoju presnú polohu, svoj kurz poopraví.