Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Pomalu a velice líně, jsem se vydala ze svého skromného obydlí směrem ke knihovně. Byla již tma, tudíž zde byla velká šance že si mne nikdo nevšimne. Nebo, v tom jsem alespoň doufala. Za svitu půlměsíce, moje pomalé unavené kroky doprovázela občasná stráta rovnováhy. Na sobě černé kalhoty, triko a mikinu s kapucí, na které byla bílím potiskem usazena andělská křídla překrývající velkou část zad. Pohled na mé ušmudlané Chuck Tailor boty, byl opravdu k ničemu ale to asi nebylo vůbec důležité. V pravé ruce držíc lahev Hennessy a v levé whyskovou sklniku. jelikož žádná jiná zrovna nebyla k mání. Možná kdybych si občas u sebe uklidila, nebo alespoň umyla nádobí, měla bych i tu ke tré to patří ale ... Koho t osakra zajímá. Došla jsem až dovnitř do knihovny. Tiše se vkrádajíc a v hlavě jen jedinou myšlenku. Ať na mě dneska nikdo nemluví. Prohlížím knihy které jsou v oddělení "našich rodičů". Vždy se mi líbili příběhy o nich. Hlavně o jiných než je můj fotr. Debil... Nemusela jsem ho. něco v hlavě mi stále napovídalo, že on je příčinou mého životního neštěstí. A nebo taky ne . . . Ale aspoň to mám na koho hodit. Nakonec jsem si vzala knihu s bohyní lásky a krásy. Posadila se ke stolu a začala si Ji prohlížet. Nejdřív jsem chtěla popít za pomocí skleničky, ale nápad nevydržel ani na první pokus. Korek od lahve udělal svůj božský zvuk a Já se z plna hrdla napila.
Neznášal keď musel mať službu po západu slnka. Jeho energia s ním bola spätá. Keď spí slnko, spí on. Keď vychádza slnko vychádza on. ALE NIEEEEEEEEEE Matt v pohode bude pracovať celú noc v knižnici aby mal dosť peňazí na kúpu jednoduchej knihy...Dobre možno trochu preháňal ale aj tak sa mu to nepáčilo. Svetlá z knižnice mu bili do očí a preto si svietil prstom. Byť deckom od Apolóna má svoje výhody. Ešte posledná sekcia a hurá do postele. Presne tak. Treba to brať pozitívne. Aspoň si kúsok zarobí a nebude sa po noci nudiť...aj keď by normálne miesto toho spokojne spal v posteli. Dobre spať... teda späť do reality. S knihami v rukách a kruhmi pod očami chodil ako hrobár po knižnici a ukladal knihy do regálov. Ako sa vracal z uličky videl pohyb. A ten pohyb sa nezdal práve prirodzený. Pre bohov! Niekto sa tu vlámal. Nejaké monštrum. Zväčšil svetlo na svojom prste aby si na to lepšie posvietil a bol pripravený dať tomu monštru okúsiť jeho bojové umenie Knih-fu-šui. Dokonca sa aj rozbehol ale zastavil v poslednej chvíľu keď si všimol že je to iba nejaká táborníčka ktorá pije víno. No tak počkať ona pije víno uprostred noci v knižnici. Čo tu pre Prometeove rany robíš?! Máš dávno spať! A...a... Prečo piješ víno v knižnici? Položil knihy na stôl a unavene si sadol ku nej. Spusti. Už aj tak idem od únavy odpadnúť takže na vysvetľovanie mám času dosť. Stále si svietil vytvoreným svetlom teraz už na ruke.
Lehce jsem zamžourala očima a podívala se na toho svítícího uřvanýho blba. Hennessy není víno ty vole... V hlavě se mi honila myšlenka, jak bych ho třeba praštila lahví po hlavě. Třeba by zmlknul. Ale přeci jen by to nebylo úplně egál. Určitě by si na mě někdo přišel došlápnout. na bejvalou feťačku. Obtěžuje a mlátí ostatní táborníky. Tatínkova holčička. Vždy jsem silně pochybovala o tom, že by někdo měl rád a Já byla stejného názoru. Odpůrce boha. Nebo otce . . . Když se nad tím teď zamyslím, jsem vlastně Ateistka? Díky bohu... "Pssst!" Položila jsem si prst na rty a vydala tento klasický zvuk co se vždy v televizi vydával v knihovně když byl někdo hlučný. Poté následoval další krásný lok mého čtyřiceti procentního moku. Následně jsem otočila hlavu od toho uřvánka, a věnovala se dál knize a oněčí matce... Teď když se nad tím zamyslím, je to docela blbý. Vědět dost ze života cizích rodičů. Třeba tadle ... lehká ... děva... V duchu jsem se zasmála. Tolik nás toho spojovalo. Mimo drog teda ...
Je polnoc. Po správnosti tu nemám byť ani ja. Hneď ako skončím s brigádou to tu zamykám. Prepáč ale vážne tu nemôžeš byť. Wau takže si tu len tak príde uprostred noci a ešte si myslí že nejako to tu bude mať pod palcom. Najradšej by jej to svetlo niekam strčil. Nejako sa ale ovládal Môžeme to ale urobiť takto. Ja dorobím posledný regál, ty si zatiaľ čítaj ale potom už fakt musíme obaja ísť. Kľudne sa aj napi... nech je to čo len chce ale hlavne nič nerozlej. Všetko to tu budem musieť nahlásiť a vážne sa mi tu nechce byť dlhšie ako mám byť. S týmito slovami sa vybral späť do stratena odložiť ďalšie knihy zatiaľ čo si ona číta. Ani nevedel čo si vlastne číta ale to už nie je jeho problém. Dúfal len, že dostane rozum a pôjde spať. Nechcel sa tu s ňou naťahovať. Vlastne sa mu nechcelo nič. Chcel spať.
Jako vážně? Frajere ty si asi dobře drblej na palici. . . Byla první věc co se mi honila v hlavě. Druhá byla že musím odpovědět. A tentokrtá asi slovně, aby to pochopil. "A koho to sakra zajímá?" Protočila jsem oči v sloup. Jelikož je někdo "klaďas", tak se musíme řídit tím co řekne že... Dlouhý a hluboký povzdych, který doplnilo procítěné. "Ach jo..." Se silnější odmlkou. Nakonec ale zůstávala ještě jedna možnost. Je mi jedno kdo to byl, kolik mu bylo nebo co si myslel. Todle většině lidí zavře hubu. Nalila jsem tedy do skleničky dvojitýho, a posunula po stole. "Tay máš úplatek. Teď mě nech dokončit můj výzkum." Další povznechnutí, následované pořádným lokem z lahve. Pak tedy zbývalo opět si začít číst. Knihu o ženě která byla opravdu zajímavá. Krásná, sladká, nebrala drogy... Zajímalo by mě, jestli by kvůli ní bůh kovář, vyrobil něco superluxusníh. Třeba mluvící meč. A pak další zbytečná směsice myšlenek které neměli hlavu ani patu. Možná že jsem měla zůstat u pohádek. Neprudil by mě tendle ... týpek a Já si mohla v klidu užít svého polomrtvého stavu. Hodně lidí a ne jen lidí pilo vždy proto aby zapomělo. Ať to byla malá násobilka, autonehoda, nebo ošklivý okamžik. Já pila proto, abych nebyla sama sebou. Abych byla ospalá, unavená a vláčná. Lehce malátná a povolná ke klidnému životu. A hlavně, abch v sobě zabila všechny démony a hříchy minulosti. Než opustím tento papírový kostel a pak navštívím svou prázdnou bílou místnost, která se bdue točit až budu padat na postel. Také se mi potom dobře spalo. Od té doby co tolik piju, nemám noční můry. Nebo spíše, jich nemám tolik. Nekřičím a nepláču ze spaní. Ta malá holčička ve mě se utopila v bazénu z chlastu a ta uřvaná pinda, se ho bojí přeplavat. Oh. Jak skvostný to nápoj z kvašeného výběrového vína. Koňak. Napila jsem se ještě jednou a pak dále pokračovala v četbě.
To myslí vážne? Fakt ho chce uplatiť? Kto si myslí že je? Niekto si len tak nakráča hocikedy do knižnice mimo otváraciu dobu a ešte bude hnusná. Mal sto chutí ju zamknúť v knižnici a nechaj ju tak. ''Kľud Matt ešte to nejako dáš. Proste si dorobíš svoje veci a dovtedy určite dočíta. Aby to však nebolo že nič nepovedal tak len povedal následovné. Ak chceš robiť svoj výskum, môžeš ho robiť v kabíne. Kľudne si tú knihu môžeš požičať Otočil sa a išiel odložiť poslednú várku kníh. Čo by sa vlastne stalo keby ju tu zamkol? Prišli by na to Harpie? Už teraz bude mať problém on že nie je v tej svojej. Ráno by ju zasa niekto odomkol. Nie. Nesmie na to tak myslieť. To z neho hovorí čisto iba únava. O 15 minút už mal všetko vyriešené až na jednu knihu zzyzx. Kto ju tak sakra nazval? Nebol opitý alebo niečo? Radšej to nešiel riešiť. Keď si prišiel po veci aby mohol odísť a ona tam ešte stále bola, dostal nervy. Doslova nervy. Nechtami si zaryl pomaly až do mäsa. Idem zamykať takže... ideš alebo ťa mám zamknúť? Bol v takom stave žeby to už fakt urobil. jediné čo teraz potrebuje je posteľ nie náladová deva ktorá ešte bude papuľovat a tváriť sa že jej to tu patrí.
Byl orpavdu náročný. Uřvánek, a ještě si stěžuje že je unavný. Opravdu bych mu přála aby si zažil pořádnou párty jako Já když jsem ještě byla ... jiná. "Fajn." Pronesla má ústa, ale můj mozek říkal spíše. Di do prdele. Inu, nic jiného mi tedy nezbylo. Nechtělo se mi tu trávit celou noc. Na to jse morpavdu neměla dost alkoholu. A když není dost alkoholu, bývám velice ale orpavdu velice nevrlá. Kniha se zaklapla a Já se postavila. V jedné ruce flašku Henny, špunt v kapse a v druhé ruce skleničku ktrou jsem mu stále podávala. "Tak to aspoň dopij ty vole..." Asi se mu moc nelíbil můj jazyk, nebo to jak mluvím, ale přijeďte se podívat k nám do Čech. Pro našince bych ještě byla milá a slušná dívenka. Jak ironické... Popošla jsem blíže k němu. "A neklaď odpor. Nebo to nedopadne dobře..." V duchu mi kolovala myšlenka jak by se tvářil kdybych do sebe kpla RedBulla, a ukázala mu mé staré Já. Ale, možná že by mě vykázali z tábora. Za výtržnictví, prostituci a bůh ví co ještě.
Alkohol bolo to posledné čo mu trebalo. Ale ak ju to prinúti aby odišla, stálo to za to. Takže ak to jednoducho vypijem, budem môcť zamknúť? Znie mi to pomerne fér. Zobral si skleničku ale ešte predtým preskúmal čo to je. Nevyzeralo to ako jed ani nič iné. Vlastne to pila aj ona takže to určite je len alkohol. To aj vysvetľuje jej správanie. Skleničku mierne podvyhol a s unaveným úsmevom zaželal Na zdravie! Na to exol celú skleničku a ukončil to zaxichtením. Ako povedal, alkohol bolo to posledné čo mu trebalo. Urobí mu to ale radosť pretože potom pôjdu obaja preč a konečne bude môcť spať. '' Nebolo to zlé'' Podal jej prázdny pohár a už si bral veci. Takže si na rade. do rúk si pripravil kľúče a išiel ku dverám vložil do nich kľúč a počkal kým odíde. Akože, zamkol by ju bez problémov ale rozhodla sa odísť sama, takže tú nejakú chvíľku ešte počká.
Nad tím xichtem co udělal když to do sebe kopnul, jse mse dost škodolibě ušklíbla. "Koňak se pije trochu jinak." Po této větě následoval jeden z nejsladších úsměvů co moje maličkost dokázala. "Teda pokud nejsi alkoholik." Teď jsem se pro změnu uchechtla. Vyšla z dveří a začala do sebe opět klopit lahev. "Chceš ještě nebo?" Bylo mi více než jasné že ne, ale koho to sarka zajímalo. Byla jsem výjmečně milá, což se orpavdu moc často nestává. Ó važte si mé dobrosrdečnosti a milostivosti. Opilá kráva vám nabízí pití. Sama sobě jsem se v duchu smála. Ale to tak bývá když už vám je všechno ale opravdu všechno jedno.
Milá ponuka ale nie, ďakujem Myslel to naozaj. Nemá s tým skúsenosti ako to bolo poznať z jej poznámky a navyše jej nechcel upíjať. Ani nevie jej božského rodiča ale definitívne tipuje Dionýza... pijú a reagujú rovnako. Takže ďakujeme že si navštívila knižnicu a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu. Prečo to sakra musí hovoriť? Sú to táborníci nie pracujúci. Nechal to ale tak. Spokojne zamkol a už sa vybral do svojej milovanej postele v Apolónovej kabíne hneď vedľa okna. Teta Artemis si dneska dáva poriadnu párty lebo mesiac svieti veľmi jagavo. 'Dobrú noc! Otočil sa zakýval jej. Aspoň to.