Tato stránka je pouze herním fórem, neobsahuje registrace ani podstatné reálie, odehrává se zde pouze hra. Odkaz na stránky najdete případně v odkazech dole.
Nečakal, že to bude tak skoro, čo bude znova trénovať. Nie to , že ešte bude trénovať s niekym. A Keď ho o to poprosila Alyssa bol už mimo ale nemohol proste povedať nie. Bude to viac menej na rovnakej úrovni aj keď tu bol dlhšie. Aj tak ho ale určite dosť trafí... A on si to vylieči... Znova sa prejavuje jeho sadistická stránka. Teda nejde ani o tú bolesť ale skôr príležitosť zlepšovať sa v liečení. Keby si mohol vybrať s čím môže sparovať vybral by si jednú veeeelmi dlhu palicu, ale keďže sparuje pre ňu. Ona vyberá zbraň. Na toto si zobral extra dávku tyčiniek a obväzy. Teda... nie žeby mu ich bolo extra treba ale poloboh nikdy nevie. Prišiel teda do arény, batoh si hodil ku stene a začal sa naťahovať. Ohybný však bol takže mal aspoň nejakú šancu sa vyhýbať. Natiahol sa, urobil mostík. Bol jeden z mála chalanov čo to dokázali. ostatný boli skôr na surovú silu.
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 7:39:56 GMT
Pomaly kráča k aréne. Vlastne ani netuší prečo ho o to poprosila. Čo si si myslela Alyssa?? Že to bude sranda? Nie! To ideš bojovať! Nevie ako jej to pôjde, lebo nikdy boj neskúšala. Bola len zvedavá. A keďže poznala vlastne iba Matta, tak poprosila jeho. Vojde do arény. Poobzerá sa a uvidí ho. Snaží sa tváriť, akoby toto robila každý deň. Prejde cez arénu k nemu. Ahoj. Ďakujem, že si prišiel. Povie a v hlase jej aj tak zaznie trochu nervozity. Síce jednu robila šerm, ale bolo to dávno a nikdy nebola na bojové športy. No, budeš si musieť zvyknúť. Pomyslí si. Vidí ako sa Matt rozcvičuje a tak si zhodí veci vedľa jeho a začne aj ona. Keď spravil mostík skoro sa zadusila a začala kašlať. Dobréé. Ty si.. hm, bývalý gymnasta? Spýta sa aby rozbehla konverzáciu.
Pozrel sa kto naňho hovorí a rýchlo sa narovnal. Vždy keď ho niekto videlo robiť mostík mal pocit ako keby ho išli trepnúť po bruchu... Ehm... Ahoj. No... nie, nie som gymnazista, povedzme len že, Lezenie po stromov vyžaduje ohybnosť a ešte... Vybíjaná na základke bola dosť brutálna. Ešte stále ma flashbacky z toho hnusného Joža z B-čky. Ak si nervózna alebo hladná, kľudne si vyber z batohu Musli tyčinku. Ja som ich už mál pár...Zašepká tuctov... Nikdy to nerobil. čo iné čakáte. Inak, máš už vybratú zbraň. Mne je to jedno, neovládam ani jednu. Povedal a vybral sa do kadibudky(nie na záchod HEJ?) kde sú zbrane Neboj sa však ma kľudne zraniť, práve naopak, len mi tým pomôžeš. Pretože si precvičím liečenie. Je to vlastne prospešné pre všetkých. Usmial sa a snažil sa oprieť o meč ktorý predtým zobral zo zbrojnice ale akurát sa tak zdrbal...
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 8:35:43 GMT
Zasmeje sa ale neopraví ho, lebo vie, že to myslel zo srandy. Aha. Povie. Potom pokrúti hlavou. Nie ďakujem, už som jedla. I keď, neviem či to bol dobrý nápad. Urobí grimasu. Aj keď, až tak veľa toho nezjedla, bola trochu nervózna. Začula akoby zašepkal pár tuctov ale nechcelo sa jej to veriť tak to neriešila. Potom sa naňho zmätene pozrie. Zbraň? Mám si vybrať zbraň? Spýta sa. Začína sa jej to páčiť menej a menej. Jaa..Jaa... jedinú zbraň čo som kedysi držala v ruke je kord ale... Nedokončí. Prospešné pre všetkých? Pozerá sa ako si berie meč a opiera sa a následne sa strepe. Aj napriek nervozite sa rozosmeje. Si v poriadku? Natiahne ruku aby mu pomohla vstať.
Priateľské gesto príjme a postaví sa s jej pomocou znovu na nohy. Jop som v pohode a určite budeš v pohode aj ty s Kordom. Bude ale vadiť ak si vyberem niečo iné ako Kord? Ja ani neviem čo je Kord. Povedal a vybral si radšej obyčajnú železnú tyč. Vyvýžením mu bola až moc ľahká ale aspoň bude môcť lepšie brániť. Nevie či by s tým nejaké monštrum zabil ale musí to stačiť. Môžeš do tohoto biť a mal by som byť schopný sa brániť. Usmial sa spokojne a vzdialil sa od nej nech sa s tou palicou trochu pohrá. Vyber si svoju zbraň tam z tej kadibudky a môžeme začať. Keď budeš pripravená povedz a začneme trénovať Začal šmahať palicou a mal pravdu, švihal rýchlo no cítil že nie tvrdo...Vhodné na spárovanie.
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 9:13:51 GMT
Nooo... asi by som si vybrala niečo inšie, ale asi to bude niečo podobné. Možno.. Meč? Spýta sa neisto. Potom sa zasmeje. Kord je tá vec s ktorou šermovali traja mušketieri. Vysvetlí ako už milionkrát predtým. Nikto nevie čo je kord. Vidí ako si vybral železnú tyč. Fúha. Určite si ju nevybral len tak, asi to s ňou vie. Pozerá sa ako s ňou narába. Potom sa spamätá a prikývne. Vojde do kadibúdky a vydýchne. Je tu všetko. Obzerá sa dookola. Toľko zbraní pokope nikdy nevidela. Pohľadom prejde okolo sekier, lukov, až k mečom. Vyberie si jeden a skúsi ostrie. Zatupené. Chválabohom. Neublížila by mu až tak. Položí ho naspäť. Znovu si obzrie meče a pohľad jej zabehne k menšiemu meču. Nie je taký obrovský a mohutný. Zoberie si ho do ruky a poťažká. A nie je ani tak zle vyvážený. Skúsi čepeľ. Nezaostrený. Prikývne si pre seba a vyjde s ním von. Natrčí ho Mattovi, z diaľky, lebo nechce dostať do hlavy ešte pred začaním tréningu. Môže byť?
Môže byť! Hodil ešte posledný šibalský úsmev a pripravil sa na boj. Bude pri tom vyzerať ako nemotorný ninja. Ale hej! Stále ninja! Zaujímalo by ho ako sa tu vlastne taká palica dostala. Urobil s ňou osmičku a čakal na útok. Tak teda poď! Čakal kým sa pohne. Predsa len, sparuje ona. Nevedel ale či ju má trafiť z hora, z dola , z kadiaľ. Ale potom ho ešte napadlo... MUHUEHUEHUEHEHUE. Má ešte jedno Eso v rukáve. Alebo sa snáď bojíš? Povedal provokačne no hneď potom sa vŕatil do normálneho tónu Pretože vážne neviem čoho. Som tu len ja...
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 9:47:03 GMT
Ten pohľad sa jej nepáčil. Dala sa do postoja podobnému na šerme lebo tak sa cítila pohodlne. Ale prišlo jej to neskutočne nebezpečné. Nemali ani masky ani nič. Nič čo by ju chránilo. Bohovia to bude bolieť. Avšak tieto obavy jej hneď zahnala provokácia z Mattovej strany. Zovrela rukoväť. Priblížila sa a jemne ho buchla po ramene tupou stranou čepele. Potom sa rýchlo stiahla naspäť do bezpečnej vzdialenosti od neho. Nebojím, len ti nechcem ublížiť. Povie úprimne. Neznáša keď niekomu spôsobí bolesť. Stále je v pozore, keby sa niečo pokúsil spraviť, ale meč drží v ruke ktorú má spustenú, takže vyzerá akoby nebola v pozore. Nakloní hlavu. Nie som dobrá v bojových športoch. Stále keď niekoho zasiahnem tak sa hneď ospravedlním, alebo sa radšej nechám zasiahnuť. Vysvetlí.
Tu vlastne ani nejde o tie bojové športy. Tu ide o prežitie. Viem , že to znie ako vytrhnuté z nejakej epizódy Beara gryllsa ale je to tak. A navyše, pochybujem že monštrá sa budú chcieť ospravedlniť tebe. Bol rad na ňom. Urobil vpád na ňu ale keďže tá tyč bola ľahká, urobil to príliš rýchlo a tá palica mu vyletela a trafila Alyssu. A sakra... Pozrel na ňu a urobil svoj najpoužívanejší trik. Uistil sa kde má nohy , tleskol , čo vydalo zvuk ako pri škrtnutí zápalky a zrazu sa medzi nimi objavilo oslepujúce svetlo. Podkosil jej nohy, popadol palicu a behal spať. A už vôbec nečakaj že budú hrať fér.
Last Edit: Sept 22, 2018 10:01:04 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 10:32:38 GMT
Počúva ho a prevrátila očami. Nie, tá empusa sa rozhodne neospravedlňovala. Pomyslí si. V okamihu ako ju trafí tá tyč jej meč je zase predňou, a je pripravená sa brániť. Ale tomuto by meč nezabránil. Zrazu ju niečo oslepilo a bola na zemi s mečom kúsok od nej. Zmätene sa obzerá ale všetko je obklopené červenými bodkami. Keď sa rozplynuli, uvidela Matta. Schmatla meč a zodvihla sa. Zamračila sa naňho a rozbehla sa za ním. Bola jemne podráždená. Nečakala to. Keď sa k nej otočil, povedala iba. Rude, a poriadne silno mu tresla po palici. Využila to, že ju chvíľu nemá pod kontrolou, a chytila ju a vytrhla mu ju. Meč mu špičkou oprela u hruď a pozrela sa naňho. Ruku s palicou mala zvesenú za telom, keďže bola k nemu otočená bokom.
Nice! Nebol prekvapený ale aj tak sa mu to stále páčilo. Už sa ti začína prejavovať inštinkt prežitia. Je to 1:0 pre treba . trošku naschvál sa zapichol na meč a potom sa odtiahol. Konečne ho začalo bolieť telo. Zasvietil si teda a začal sa liečiť. Toto svetlo malo úplne inú farbu ako to oslepujúce ale aj tak to môže slúžiť na odplašenie. Nevie kontrolovať farbu, len svetlo. Najskôr ruka, potom noha a potom hruď. Chceš aj ty? Takto sa bude dať sparovať dlhšie. Jeho taktika bola odvedenie pozornosti a potom útok alebo sa mu vyhnúť úplne. V boji proti nemu to každého hnevá ale už si zvykol. Vlastne by aj čakal že bude teraz obezretná. Neboj, týmto liečim. Vlastne, fyzickú bolesť tým nijako nespôsobím.**
Last Edit: Sept 22, 2018 10:52:00 GMT by Matt Swit
Post by Alyssa Cameron on Sept 22, 2018 16:30:04 GMT
1:0? Blbosť, však ty si ma zložil hneď. Takže 1:1. Pokrúti hlavou. Neublížila mu. Ale aj tak sa jej to nepáčilo. Prepáč. Ja, nechcem ubližovať. Hneď spustí meč. Aj keď vie o jeho svietiacej schopnosti, odskočí od neho keď začne svietiť. Keď sa jej spýta či chce tiež, pozrie sa naňho ako na blázna a pokrúti hlavou. N-Nie, ďakujem. A odstúpi od neho ešte viac. Fyzická bolesť? Svetlo? Už len to, že to spomenul je divné. Myseľ jej beží na plné obrátky. Budeme pokračovať? Zodvihne meč a pozrie sa naňho.
Nad tou poznámkou sa pousmial ale vlastne to bolo skôr také zmätené uškrnutie. No, tak takto. Nikto sa nechce NASCHVÁL biť s monštrami ale keď proste, oni ťa chcú zjesť. ty sa iba brániš. Ja tiež nerád bojujem ale treba mať aspoň základy. doliečil sa a postavil. Nebolo to perfektné ale definitívne pomohlo Jop, a tentoraz ma nešetri len preto že mi nechceš ublížiť. Keby si bola z nejakým bojovníkom, bude ťa zhadzovať dole. ako dopovedal, Začal útok. Keďže to ale bolo sparovanie, on neútočil na plno. Mieril jej na ruky aby jej zčapol meč z rúk. Tento raz si ale dal pozor aby mu nevyletela palica z rúk ako minule. Napadlo ho však žeby to bola celkom slušná stratégia na odpútanie pozornosti od iných vecí. Jop, definitívne to niekedy využije. Ale spať k deju... Rozbeh, načiahnutie A...
Post by Alyssa Cameron on Sept 23, 2018 9:44:34 GMT
Ja tomu úplne chápem ale jednoducho... Neviem to vysvetliť. Neisto prikývne. Tak v tom prípade ma nešetri ani ty. Povie mu. Naozaj nechcel aby ju šetril. Keď sa má niečo naučiť, tak sa musí naučiť na svojich chybách. Hneď ako dopovedal, začal útok. Alyssa sa hneď stiahla dozadu a zdvihla meč. Vyhla sa jedenkrát pokusu o odzbrojenie, ale druhý krát to už neudržala. Meč jej spadol na zem. Zaoberala sa tým len chvíľu. Predstav si, že je to monštrum a nie Matt, no tak, ukáž že nie si slabá. Hovorila si v duchu. Videla ako sa rozbehol a načiahol. Ona sa zohla a palica jej prešla ponad hlavu. Ona to využije a chytí ju oboma rukami.